tisdag 13 juni 2017

Contura öppen spis

Gjutjärnskaminer Gjutjärn är ett vackert och robust . En klassisk öppen spis – eller modern eldstad med stora fönster? Valnötsbrun sandsten med unik naturlig ådring, grå sober täljsten eller enkel vit formgjuten sten, det väljer du själv. Hitta din nya favoritkamin hos oss, besök närmaste återförsäljare och gör ett köp du kommer att bli nöjd med.


Vi har ett stort sortiment av braskaminer. Du behöver inte ha en öppen spis för att dra nytta av en vacker braskamin.

Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov. Köp den hos en av våra återförsäljare. Här hittar du aktuella eldningsinstruktioner i PDF-format för våra kaminer. Du kan även titta på en videoinstruktion om hur du eldar rätt i din kamin från Contura.


Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Insatsen kan lätt anpassas till olika storlekar på öppna spisar och gör att värmen sprids i rummet i stället för att försvinna upp i skorstenen. Kamin insats som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design.


Värme och stil för dig och din eldstad. En spiskassett hjälper dig att göra just det.

Med en design som passar arkitekturen och inredningen i ditt hem och en effektiv brännkammare, är det en idealisk kombination av funktion och design för ditt hem. Genom att elda korrekt i din kamin eller eldstad minskas sot- och partikelutsläpp vilket kraftigt bidrar till. Design och produktutveckling av Conturas kaminer sker i Sverige . Contura i- miljösmart braskassett för öppen spis. Det kan jämföras med en öppen spis som kan förlora runt av värmen den genererar . Vår spiskassett gör verkligen skillnad för värmen, så numera eldar vi nästan dagligen.


Till vår funkisspis blev det mycket bra med det stora glaset och den diskreta ramen. Många tror att den suttit där alltid”. Passar de flesta öppna spisar. Vi var helt inne på att riva ut rubbet och istället sätta dit en smal, rund braskamin.


Vi erbjuder ett stort utbud som garanterat höjer både värmen och mysfaktorn. Köp i E-butik med fraktfri direktleverans. Det finns även andra modeller att välja mellan så som kakelkaminer, spisinsats i öppen spis , kassetter och härliga vedspisar. Du hittar dem i olika storlekar så väl som i olika prisklasser. Det de har gemensamt är en hög . Braskamin i vit lack med glaslucka från Contura.


Sidoljus visar mycket av elden. Men har man redan en öppen spis av äldre modell hemma kan man göra den mycket effektivare genom att sätta in en insats. Det finns till och med öppna spisar .

En öppen spis har mellan fem och tio procents verkningsgrad. Intrycket blr mycket bra med det stora glaset och den diskreta ramen. Säg den som inte uppskattar noggrant utvalda material, harmoniska proportioner, fiffiga finesser och god värme- ekonomi.


Vi arbetar lika omsorgsfullt med våra traditionella produkter som vi lämnar plats för vår tids smak och trender.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения