fredag 16 juni 2017

Oljefyllda värmeelement

Här finner du BAUHAUS sortiment av oljefyllda element. Du kan enkelt sitta hemma och beställa från vår webshop. Elementen finns med elektroniska termostat. Visa filter Stäng filter.


Välkommen till PriceRunner! Komplettera med extra element !

NetOnNet har värmande element om du är lite frusen. Beställ direkt online eller besök din närmaste Lagershop. I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element, sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element , handdukstorkar, dekorativa radiatorer.


LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd.

Och i motsats till äldre, öppna radiatorer som värmer upp luften genom att cirkulera luften via värmeelement har oljefyllda element en helt sluten konstruktion som ger en helt jämn uppvärmning av luften. De ger en mjuk, skön värme som inte torkar ut luften eller huden och håller en lägre yttemperatur. Mycket tunna (cm) och eleganta element med front av härdat glas.


Valet av kvalitetsradiatorer har blivit enklare! Nu lanserar vi ett uppdaterat sortiment av energieffektiva Pax radiatorer. Dessutom får det uppdaterade sortimentet behålla . Uppvärmning med radiatorer, element med noggranna termostater sänker energikostnaden. Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego. Beräkna ca 70W per kvadratmeter för jämn och energirätt . Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans.


Välj om du behöver ett eldrivet eller vattenburet element , och hur stort det måste vara. Tänk på att element med fast installation antingen är höger- eller vänsteranpassade. Eldrivna modeller har ibland wifi-stöd och kan då styras via en mobiltelefon.


Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör. Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.


LVI ELRAD YALI ENKEL OLJEFYLLD RADIATOR 500W, 230V. Enkelpanel 500W, 230V, höjd 5mm, längd 5mm.

Oljefylld elradiator med elektronisk termostat och WiFi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения