fredag 23 juni 2017

Värme fläkt

Köp en värmefläkt - en praktisk lösning för dig som vill kunna placera värmen där du behöver den. Enkla att använda och flytta runt. Visa filter Stäng filter.


VÄRMEFLÄKT ANNA LITEN SVART. Jämför priser och läs recensioner på Fläktar.

Välkommen till PriceRunner! När det vanliga värmesystemet inte är igång eller i utrymmen där det inte finns något, använd en portabel värmefläkt. Våra värmefläktar ger skön extravärme där det behövs. Med behändig storlek kan de enkelt flyttas efter behov.


Robust konstruktion i korrossionsbeständig förzinkad stålplåt, kan enkelt hängas på väggen med medföljande konsol. Kraftig fläktmotor med låg ljudnivå. Elementen är konstruerade för optimalt luftflöde och snabb uppvärmning.


Effektiv och skonsam skotork.

Skrynklar eller förstör inte skorna. Fungerar för alla typer av skor. Lämplig för hemmamiljö, lagerlokaler, arbetsplatser eller växthus. W, run lägen, inbyggt överhettningsskydd UTGÅENDE, Art.


Välj butik för aktuellt pris och lagersaldo. Värmefläkt hittar du hos Elbutik. Har även en vältsäkring så den stängs av med automatik om den välter.


Termostat med överhettningsskydd. Med m kabel samt stickpropp. Leverans till företag, föreningar och organisationer i hela Sverige.


Självbegränsande keramiskt PTC-element som inte kan överhettas. Intensiv och koncentrerad värmeavgivning. Luften värms cirka °C när den passerar genom K21. Försedd med meter lång sladd med stickpropp för anslutning till jordat uttag.


Var som helst upp till kvm. Produkterna du sett på TV från Tvins. Därför är värmefläkten extra bra på platser där värmen behövs omedelbart.

Den är utrustad med en steglöst inställbar termostat samt ett överhettningsskydd. Robust värmefläkt med ytterhölje av rostfritt stål med ett praktiskt handtag. Den har tre värmelägen, inbyggd termostat, fläkt, överhettningsskydd och tippskydd. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus!


Säkerhetsklass IPSpänni. Fläkten har överhettningsskyd termostat samt indikatorlampa (on).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения