tisdag 13 juni 2017

Studsmatta ica

Visst är det roligt att hoppa studsmatta ? Här har vi samlat våra poulära studsmattor och de tillbehör du kan tänkas behöva. På ICA Hemma hittar du säkerhetsnät och andra prylar som gör studsandet ännu bättre och roligare. Studsmatta Komplett Svart 305cm Sportspower Quad Lok.


Går du också i tankarna att köpa en studsmatta till trädgården? Läs det här först och se vårt stora test av vanliga studsmattor.

Upptäck alla aktuella erbjudanden och rabatter på studsmatta från ICA Maxi, i deras kataloger som du finner hos Bonial. Vi har testat studsmattor. Våra tester utförs av experter och vanliga småbarnsföräldrar, alla produkter är använda så som de är tänkta att användas i verkligheten. Hur är studsmattorna att montera, hur bra studs har de och hur säkra är de att hoppa på? Se vilken studsmatta som blev Bäst i Test - Läs mer.


Stabil konstruktion med kraftiga fjädrar och ben av galvaniserat stål. Tänkte köpa en studsmatta till sonen, år. Behöver man stege, skyddsnät och regnskydd?

Vilken storlek ska man välja? Har det någon betydelse vart man köper den, såg att både Coop och Ica hade på medlemspris tidigare. Vet inte om dom fortfarande har det?


Läste en test i någon tidning . Ska köpa studsmatta , behöver tips! Vår studsmatta är från ICA Maxi. Jag är helnöjd över att vi köpt nät, tycker det är mycket farligare att studsa utan.


Jag har ju satt upp dem, och har fått klart för mig att vi behöver två nya kantskydd. Jag har nu googlat och blir inte klokare:) Mina mattor är 2m och 95m i diameter, give or take några centimeter, de är mätta snabbt och på . Om den är billig brukar den inte vara så bra tex Jula, rusta, ica osv. Dock så beror det på vad du menar med billig, studsen brukar vara bra ett tag men sen blir den sämre. FAst om du inte väger så mycket så böir det nog inga problem med en lite billigare matta.


D duken sprack i förrgår typ x) men iaf efter som det behövs en ny så har farsan tänkt och kanske köpa en ny rejäl matta nästa år. Att köpa studsmatta kan vara relativt förvirrande, då det finns en uppsjö av olika modeller att välja bland och det är stora skillnader i kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Det är viktigt att satsa på kvalitet när man väljer studsmatta.


En lågprismodell kan vara ostabil, de har lättare för att rosta i svetsfogarna och ger . Ungarna (och år) vill ha en.

Någon av dem som är ett uppenbart bättre val än en annan? Rusta är lite dyrare och för en mindre matta, men det kanske är över lag bättre kvalitet? Lagom till sportlovet slår Yoump upp dörrarna till sin nya trampolinpark på Herkulesvägen i Jönköping. Anläggningen ligger granne med Ica Maxi.


Företagets idé är att förvandla stora industrilokaler till hus med trampoliner från vägg till vägg. Hoppa av vid Ventilgatan och gå mot ICA Maxi. Alternativt kan du ta buss 1och hoppa av vid Gyllins Trädgård bus station och gå mot ICA Maxi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения