fredag 19 februari 2016

Elektrisk golvvärme

Hur funkar egentligen elektrisk golvvärme ? När passar det och hur säkert är det? När det kommer till moderna och energieffektiva golvvärmesystem så kan vi det mesta. Och vi vill gärna dela med oss av vår kunskap till dig som har funderingar om golvvärme. Tänk på detta när du tar ställning till vilka värmesystem som .

Vi tycker att det ska vara tryggt och enkelt att få varma och sköna golv. Därför har vi driftssäkra och energieffektiva produkter, jobbar med ett nätverk av skickliga installatörsfirmor och erbjuder års garanti på våra golvvärmesystem. På Ebeco har vi jobbat med elektrisk golvvärme i nästan fyrtio år. Elektrisk golvvärme innebär att man leder elektrisk ström genom ett motstånd t. På grund av resistansen (Ohm) i motståndet uppstår en Ström ( Ampere), spänningen (Volt ) tillsammans med strömmen ger i sin tur en Effekt ( Watt).


Denna effekt avges i form av värme. Golvvärme med el finns i olika varianter . Vi på Byggmax instruerar dig gärna när du köper golvvärme med golvvärmeskiva, shuntar och termostat från oss för att du ska kunna göra rätt från början.

Flooré Shunt FSeller El Shunt FS36 . Kräver normalt nyproduktion. För detta system gjuter man in stora rör i en betongstomme. Börjar bli vanligare just i nyproduktion. Det finns i huvudsak tre olika elgolvvärmesysteVärmekablar, golvvärmemattor och golvvärmefolie.


Termostat med display och pil upp för mer värme och pil ner för mindre. Våra elektriska golvvärmesystem har utvecklats i världens största kompetenscentrum för golvvärme. Du kan installera elektrisk golvvärme under alla typer av golv, t. Med våra energibesparande värmesystem kan du höja komforten och livskvaliteten i ditt hem. Den är enkel att installera och finns i flera storlekar och till alla typer av golv BAUHAUS har. Resistansen (Ohm) i motståndet ger en ström (Ampere), spänningen ( Volt) tillsammans med strömmen ger i sin tur en Effekt (Watt) som avges i form av värme.


Elgolvvärme finns i olika varianter . I elektrisk golvvärme omvandlas elektricitet till värme i en värmekabel som läggs nära ytskiktet, oftast kakel i exempelvis kök, badrum eller hall. Se gärna Kimas warm floor mat kit, med en matta av värmekabel. Idealisk för mindre utrymmen och för ingjutning.


Förbered underlaget för elburen golvvärme.

Beroende på vilken typ av bjälklag som finns i huset ser installationen lite olika ut. I vårt fall har vi en hall med plastmatta och betongbjälklag, som nu ska få ett golv med klinkers och elektrisk golvvärme. Tänker ha elvärme i golvet i badrum öv. Har förstått att det bara är elektriker som.


Så lägger du el - och vattenburen golvvärme. Vi visar steg för steg hur du lägger golvvärme under kaklet på badrummet, eller under trägolvet. Här får du bra tips när du ska lägga värmegolv och välja vattenburen golvvärme eller elektrisk golvvärme.


Oavsett vilket alternativ som väljs, kommer värmen att fördelas jämt över golvet, spridas upp i rummet och ge ett behagligt klimat. Hur man ska fästa elektriska golvvärmen värmegolvet på betong, spånskiva eller byggskiva. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! På grund av höga elpriser kommer direktverkande el i golvvärme antagligen bli ett mindre vanligt alternativ för totaluppvärmning. System som drivs direkt på nätet med 2volt, är beprövade.


Det finns även andra system baserade på sk klenspänning, dvs under volt. Dessa kräver att nätspänningen transformeras ner .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения