tisdag 6 juni 2017

Mats åke på teg norrlands hushållsmaskiner

Kom till ELON MatsÅke på Teg i Umeå. Vi är proffs på vitvaror. Vi har bland annat dammsugare, kylskåp och tvättmaskiner, men även luftvärmepumpar.


Hos oss på ELON hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. Vi har en hög servicenivå och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt bland våra produkter.

Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre . Norrlands Hushållsmaskiner Mats - Åke Lindahl AB, Domarevägen 28B. Det sitter endast kvinnor i styrelsen. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, m. Vi har ett brett sortiment av vitvaror, små hushållsapparater, värmepumpar samt braskaminer.


Vi kan även hjälpa våra kunder med köksritningar och kökssnickerier. Hos oss får du en personlig service och god kvalité i en trivsam miljö. Status, offentliga värden, adress mm för Mats - Åke på Teg Aktiebolag.

Karta och vägbeskrivning. Ansvarig Mona Johandahl år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Bolaget ska bedriva försäljning av hushållsprodukter och snickerier, samt därmed förenlig verksamhet.


Välkommen till Mats Åke på Teg i Umeå. Köp Vitvaror Kök Spis Tvättmaskin Torktumlare eller hushållsapparater hos oss. NORRLANDS HUSHÅLLSMASKINER KOMMANDITBOLAG. Merinfo är en sökmotor där . Ett familjeföretag med histora.


Idag drivs butiken av hans två döttrar Mona Johandahl och Lena Adolphson. Vill Du ha personlig service, god kvalite . Torget listar företag i Sverige. I villan på Teg skötte han försäljningen och hon kontoret.


Lagret inrymdes i garaget. Då och då packade jag in vitvaror i en. Ford Transit för att åka på olika mässor i. Västerbotten, berättar Mats - Åke.

Företaget fick snart sitt nuvarande namn,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения