tisdag 13 juni 2017

Utevärmare

Fritidsmöbler, trädgårdsmöbler, grillar och belysning till bra priser! Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare. Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Terrassvärmare pyramid svart.


Välkommen till oss på Jula! Vad finns det för utbud och vilka modeller bör man satsa på i de olika prisklasserna?

På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Solens strålar värmer oftast skönt, men i skuggan kan det vara nog så kyligt. Med en extra värmekälla kan du förlänga kvällarna på balkongen. Bäst i test är halogenvärmaren Heatlight HLW15.


Det finns många olika sorters terrassvärmare, något som gör det möjligt att hitta just den värmare som passar bäst till den egna terrassen. En del modeller kan hängas på väggen medan andra står fritt, det finns även terrassvärmare som är specialbyggda för parasoll. Här kan du också hitta terrassvärmare med höga lågor . En bra terrassvärmare ger möjlighet att sitta ute trots att kylan smugit sig på.

Infra- värmaren ger dig en behaglig värme som skapar den ultimata myskänslan. Imus terrassväramare är perfekt för ditt trädgårdsbord. Få en värme som garanterar en behaglig terrass även sena kvällar. Cafébord med inbyggd värmare.


Utvecklad för caféer, hotell och catering med inbyggda sensorer som slår av och på värmen automatiskt. Med en terrassvärmare hjälper du sommaren på traven och förlänger utesäsongen. Här får du tips om olika terrassvärmare. Köksbörsen är prispressaren på nya restaurangmaskiner och restaurangutrustning.


Vi projekterar och levererar kompletta restaurang och storkök över hela Sverige. En terrassvärmare är ett effektivt sätt att snabbt få upp värmen på festen och det förlänger också sommaren. Värmare för tält och andra uteplatser och även terasser. Lämnar en härlig värme ifrån sig.


Med en värmekälla till hands kan du förlänga säsongen på altanen, terrassen eller ute vid trädgårdsbordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения