torsdag 8 juni 2017

Spiskassett hörn

Lilla Hörn Special vänster. Den effektiviserar uppvärmningen i ditt hus och ger dig den där otroliga myskänslan - helt säkert. Wärmo rak med plant glas. Kassett med inbyggd fläkt. Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar.


Köp en snygg spisinsats till en öppen spis.

Med hjälp av en spiskassett eller en kamininsats kan du helt på egen hand designa din öppna spis så att den blir som du vill ha den. De mindre spiskassetterna passar bra för din öppna spis, medan de större kamininsatserna passar dig som vill mura en helt egen eldstad. Hos oss på Kaminbutiken hittar du insatser och . Med en insats från Spishuset Wasa uppdaterar du din öppna spis till en modern och kostnadseffektiv värmekälla. Med Contura eller Nordpeis insatser får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur.


Du kan mura in insatsen själv eller använda våra färdiga moduler och få eldstaden på plats inom ett par dagar. En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn. Spisinsatts Maxflam Hydro Standar kW (vattenmantlad).


Spiskassett Stora Hörn höger.

Svenska Bras-Spisen är en högeffektiv eldstad för nymurade spisar och befintliga spisar. Rökkanalsystemet är nedfällbart inifrån för inspektion. Med sin diskreta inpackning och den stora obrutna glasluckan ger denna spiskassett en elegant och . Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss!


Att installera en spiskassett i ditt hem är ett bra sätt att göra det mesta av din öppna spis. Med Contura får du en spiskassett som du enkelt kan anpassa till din öppna spis. Energieffektiv, snygg och skräddarsydd! Vi har även större kamininsater för dig som vill designa och mura upp din egen eldstad. Vi samlas kring brasan, och spisen blev bara snyggare med spiskassett och galler.


Passar de flesta öppna spisar, men framför allt i hörnspisar där stödjärn finns, kan det vara ett hinder med stora luckor. Handtagen är integrerade i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt. Denna pin hittades av Katarina Forsberg. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Har planer på att installera en spiskassett , har en hörn öppen spis och har letat efter kassetter som passar. Dom enda jag hittar är dessa:. This Pin was discovered by Katarina Forsberg. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Vad sägs om att spara pengar varje gång du tänder en brasa?

Häng på världens mysigaste eluppror och uppgradera din öppna spis med en spiskassett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения