fredag 16 juni 2017

Pelletskamin

Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! En pelletskamin fungerar i stort som en vedkamin – båda ger brasvärme och har hög mysfaktor.


Men medan vedkaminen brinner med hög effekt under kort tid kan. Gamla vedpannor, oljepannor och braskaminer med dålig förbränning har gett avtryck i vår miljö, oljan har påskyndat växthuseffekten, vedpannor och braskaminer med partikelutsläpp.

Tekniken var helt enkelt inte bättre än så, men som tur är har detta nu förändrats. Därför är en installation av en pelletskamin detsamma . Pelletskaminer utan skorsten finns det? Klart att det finns, och det är en Svensk patent från Ariterm i Kalmar.


Vilket gör att du inte behöver bygga en dyr skorsten i huset. Utan bara ett hål genom väggen, visst är det otroligt? Med Ecotec Tyr pelletskamin kan du drastiskt minska uppvärmningskostnaden och investeringar i ett dyrt vattenburet värmesystem.


Den behöver ingen passning.

En modern pelletskamin kan verkligen ge hemmet ett lyft – den pryder sin plats i och sprider en varm och mysig atmosfär i hela rummet. Samtidigt är den prisvär mycket effektiv och ger dig massor av klimatneutral värme med minimala emissioner till en mycket låg kostnad. Brett sortiment av pelletskaminer till bra pris!


Vattenmantlad pelletskamin , kanalansluten pelletskamin m. Köp kamin av oss och få rabatt på skorsten! KMP Mysinge pelletskamin. Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker lyster.


Du kan välja mellan att ha täljsten enbart på toppen av kaminen. SE VÅRT UDBUD AV PELLETSKAMINER. AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE.


RS LEVERANS GARANTI PÅ RESERVDELAR . Egentillverkade kombikamin typ UNICOMBI och RMför ved och pellets. Vid vedeldning eller pelletseldning fungerar UNICOMBI och RMsom en effektiv vedkamin och effektiv pelletskamin. Aduro H- The Hybrid Stove kombinerar på snyggaste vis det bästa från braskaminen og pelletskaminen. Hybridkaminen gör det bland annat möjligt att tända sin kamin, även man inte är hemma.


Skorstenslös pelletskamin (DRAG). Drag är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskaminerna Neptuni, Ekerum, Lilla Frö och Mysinge utan skorsten vid en yttervägg.

Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill! Med Drag får du bara en bråkdel av kostnaden jämfört med en vanlig. Nu är det hög tid att få Er pelletskamin eller pelletsbrännare servad och genomgången! Vi jobbar främst med: - KMP:s pelletskaminer - Ariterms pelletsbrännare - Roslagsbrännaren Men kan självklart även serva och gå igenom andra märken.


Effektiv och trivsam värme med pelletskamin. Värmen från en pelletskamin höjer inte bara trivseln i hemmet – jämfört med en braskamin finns flera fördelar när det gäller flexibilitet och hantering. Det lockade Emil Josefsson att välja pellets till den nybyggda villan i Jönköping.


Hitta och få information om pelletskamin i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения