torsdag 29 juni 2017

Franke kåpa

Söker du det perfekta kökssystemet? Upptäck precisionen och skönheten hos Franke. Förvandla ditt kök till en underbart kreativ miljö! En spiskåpa för centralventilation har ingen egen inbyggd motor utan nyttjar istället husets centralfläkt.


Luftflödet ökas och minskas genom öppning och stängning av spiskåpans spjäll. Franke har ett stort utbud av stilfulla och effektiva spiskåpor - både för lägenheter och villor.

Se hela Frankes utbud av Spiskåpor. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Vi har Franke tillbehör och reservdelar till köksfläktar som kolfilter, fettfilter, vred mm. Hittar du inte det du söker ring oss. Hos oss hittar du effektiva och säkra köksfläktar från Franke.


Franke är lätt att rengöra och kan fås med inbyggd brandvarnare eller brandsläckare. Beställ din Franke på ELON. Timerreglerat spjäll 5–min.

För fastigheter med gemensam centralfläkt. Spiskåpan kan placeras under eller infälld i skåpraden. Kan även monteras med hjälp av konsoler som beställs separat. Levereras med sladd och jordad stickpropp för anslutning till jordat vägguttag samt utluftdon.


Avståndet mellan spis och kåpa. Jämför priser och läs recensioner på Köksfläktar. Välkommen till PriceRunner! Bröderna Bergmark startade företaget Matoz, som sedermera.


Fläktmotor och kåpa rengörs givetvis för hand! Spiskåpor från Franke Futurum uppfyller också krav på osupptagning. Spiskåpa med traditionell design för dig som bor i lägenhet med gemensam centralfläkt. Vi har svårt att få till det med kanaldragningen det blir för trångt i skåpet. Måste kompletteras med insats.


Kupa i rostfritt stål för väggmontage. Kompletteras med inbyggnadsprodukt 62. Kåpa för extern fläkt från Franke - Stil Extern Fri, 90cm, RF Kupa avsedd att kopplas till extern fläkt.


Ej för centralventilation Extern fläkt: En kåpa för extern fläkt saknar egen motor, den nyttjar istället en motor som monteras på vinden ell.

Placera kåpa och spjällenhet liggande på ett plant underlag. Skruva fast spjällenheten i spiskåpan med skruvar i. Anslut styrledningen för spjäll till stiftet på spjällenhetens ovansida, fig 4. Montering av kupan, fig 5. Före upphängning av kupan, skruva in två skruvar f för nyckelhålsfästena så att de sticker ut några mm, fig 5A. He earned his law degree from the University .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения