onsdag 28 juni 2017

Ibc värmare

IHP har ett antal olika alternativ för IBC uppvärmning som tex värmemattor för IBC och värmemantlar för IBC. IBC värmare är idealiska för att minska viskositeten hos en mängd olika produkter såsom oljor, fetter och olika typer av livsmedel. Med en IBC värmare kan man snabbt och enkelt värma upp material i en IBC . Två typer av värmare finns tillgängliga.


En IBC värmematta för placering under IBC behållaren före påfyllning, tillsammans med en digitaltemperaturregulator ger det en exakt och direkt uppvärmning av innehållet. En annan typ är IBC containervärmare som täcker höljets fyra sidor samt överdel.

Konstruktionen möjliggör att . Backers fatvärmare är särskilt utformad för att smälta, varmhålla eller undvika frysning samt därmed underlättar tömning av trögflutna och halvfasta produkter. IBC - värmare och fatvärmare. Vissa typer av sirap, socker, fett och andra livsmedel är svåra att få ur och resulterar ofta i att delar av produkten går till spillo för att det inte kunnat lämna behållaren på grund av den tjocka . Nedan är vårt standardsortiment av fatvärmare för IBC-containers.


Förutom dessa standardvärmare kan vi även erbjuda specialanpassade fatvärmare med specialanpassade mått, annat termostatintervall och temperaturstyrning genom givare i mediet som skall . För att undvika att råvaror sjunker i temperatur eller förlorar sin optimala viskositet har DENIOS utvecklat värmemantlar, fatvärmare och induktionsvärmare för fat och IBC. TPS värmesystem består av två .

Med rätt temperatur på råvaror, så som lim, lack eller oljor, undviks köldskador samtidigt som produktionsprocessen blir mer energieffektiv. BeskrivningDen flexibla värnmepanelen skyddar genom två lager av plastmaterial,. Utformad som en isolerande värmebeklädnad som täcker. Intermediate Bulk Containers). IBC-behållarens alla sidor.


Extra isolerande lock finns som . Backer IBC värmare 0-90ºC är särskilt utformad för att värma trögflytande produkter och därmed underlätta tömning av behål- lare men även för varmhållning och för att undvika frysning. Toppskyddet kan användas tillsammans med IBC Containervärmare. Genom att använda locket tillsammans med en värmare kommer man att minimera värmeförluster och påskynda snabbare uppvärmning. Värmare för fat och tankar.


Oljedispensesats för IBC och Tankar. Välkommen till din lokala maskinuthyrare i Nordvästra Skåne! Vi erbjuder uthyrning av byggmaskiner bodar, containrar, byggställningar och andra tillbehör. Vi har värmemantlar för omgående leverans.


Valfritt - isolering huva för IBC tak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения