tisdag 11 april 2017

Ctc hög hetgastemp

För att få nån effekt av den har jag ställt upp tempen som pumpen inte körs till -(från -15). Jag har också provat att höja farten på . Hetgastemperaturen från kompressorn är för hög. Kontrollera att laddpumpens (vänster pump) hastighethetsinställning är korrekt.


Brinetemperaturens lägsta tillåtna värde underskrids.

Lågt flöde brine larm reset. Installationsbeviset på sidan måste fyllas i och skickas till Enertech AB. CTC Eco Air är konstruerad för att arbeta med hög verkningsgrad och låg ljudnivå. Visar hetgas temperatur när kompressorn går. Givare ( hetgas , framledning, ute rum, brine in, brine ut, värmepump, elpanna).


Kompressormotorn i produkten måste . CTC EcoAir är konstruerad för att arbeta med hög verkningsgrad och låg ljudnivå.

Om nedanstående uppmaningstexter blinkar återkommande, kan följande tips och råd hjälpa dig att bli av med uppmaningstexterna samt ge en bättre ekonomi. Slå ifrån strömmen och skifta två av faserna. Produktionen sker med reducerad temperatur med hjälp av el-patron. Modulerande bergvärmepump.


Då fortsätter cirkulationspumpen att arbeta och texten. B12), Givare brine ut, Givare brine in, Givare VPin, GivareVPut, Givare hetgas ,. Fyll i uppgifterna nedan. De kan vara bra att ha till hands om något händer. E7: Hetgas över 1°C (Eblinkar omväxlande med hetgasgivaren).


Tryck reset och kontrollera om larmet återkommer igen. Vid återkommande fel –kontakta din installatör. Om temperaturen i meny är betydligt högre än uppmätt värde, . CTC Ecoheat ima funkcijo ogrevanja kleti, ki omogoča ogrevanje samo kletnih.


Ekspansjonsventil med rør og tørkefilter. CTC EcoPart är konstruerad för att arbeta med hög verkningsgrad och låg.

Providing sustainable energy solutions worldwide. Tänk på att produkten har hög tyngdpunkt och bör hanteras varsamt. Onormalt hög ström, alt för låg fasspänning (nätstörning) till kompressorn. Produkt: Tillverkningsnummer:.


Eblinkar omväxlan- de med hetgasgivarens värde). Expansionsventil (elektronisk). Bilden nedan visar CTC EcoZenith i3principiella uppbyggnad.


Därefter lämnas energin till värmesystem och varmvatten. En kondensorslinga eller värmepumpsslinga används oftast för att överföra energi i form av hetgas från en värmepump till en ackumulatortank.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения