fredag 2 juni 2017

Design öppen spis

Med stolthet kan vi berätta att DIS är Sveriges agent för den franska spistillverkaren Focus. Dominique Imbert, Focus grundare, har designat och skapat nytänkande spismodeller sedan 60-talet. Flera spisar har under åren belönats med välrenommerade designpris och utmärkelser. Bland annat blev spisen Gyrofocus .

Att bygga en arkitektrita murad spis med en insats som grund har många fördelar. Dels ger insatsen i spisen ett mångdubblat värmeutbyte jämfört med en helt öppen spis , samtidigt som den omkringliggande murningen bidrar med att sätta en personlig prägel på spisen.

Letar du efter en antik kakelugn, modern öppen spis eller någon annan eldstad? Vi har Sveriges varmaste sortimentet: öppna spisar, eldstäder, braskaminer. Har man gott om plats kan man bygga en öppen spis över en hel vägg.


En fin och praktisk kombination av kamin och öppen spis.

Found on inredningsdesigner. Vi bygger din spis helt enligt dina önskemål. Vi kommer hem till dig och diskuterar förutsättningar, tittar på dina idéer och återkommer därefter med förslag på en designad spis - Du får en unik spis som ingen annan har.


Hos oss får du givetvis Rotavdrag när vi murar upp en öppen spis eller installerar.

Höj atmosfären med en elektrisk öppen spis i snygg design. Tre värmeinställningar – fjärrkontroll medföljer. Med eller utan ”Ambi Magic Light”.


En ny undersida DESIGN samt uppdaterade bilder under kaminer-bildgalleri sidan. Klä din eldstad och uppfyll din dröm om en vackert öppen spis. Köp omramning i natursten eller annat material eller färdig portal_design anpassade just till din . Vi har byggt och installerat eldstäder till Markus Näslund i Ö-vik, Börje Salming i Stockholm, murat och putsat spis i ”Sommar med Ernst”. Vår sortiment har stor bredd och variation, där många olika material används för att skapa den bästa designen och högsta kvalite på våra produkter.


Vi är stolta övar att sprida norsk eldstadskultur och design i stora delar av Europa. De finns också representerade på bl. Guggenheimmuséet i New York och Moderna Muséet i Stockholm.

Utöver en ständigt pågående produktutveckling skapas det hela tiden nya, spännande modeller. Klarstein Studio Frame kaminhölje MDF modern design vit. Det är något visst med en öppen spis i köket. Ridiculous Design gör onekligen helt förryckta produkter.


Eller vad sägs om Louis Fireplace Slipcover, som alltså är ett överdrag i tyg som man hänger över sin öppna spis. Läs mer om Inspiration, öppen.

Välj mellan Vaunis utbud av skorstensfria kaminer och hitta lösningen för just ditt hem. Kontakta oss för info om möjligheterna med en eldstad utan skorsten. Spisen finns i färgerna mahogny, ek, vit och i black wash.


Hur bra, luftigt, öppet, och framför allt, snyggt är inte den här lysande och värmande idén. Genom att placera den öppna spisen i väggen till två angränsande rum, här matplats och vardagsrum, så syns elden från båda håll, i båda rummen. Markaryd i Småland har kombinerat många års svensk ingenjörskonst med modern design och miljötänk – resultatet blev eldstäderna Contura ioch Contura i41.


Contura iModern tresidig Med denna kamin-insats gav vi den gamla eldstaden en modern och diskret stil. Vår nyhet har charmen av gammal öppen spis men finessen och tekniken från en modern braskamin. Dessutom tror vi att många . Få ting är så hemtrevliga under hösten som en öppen spis där en brasa sprakar.


Spisen i sig är ofta vacker, vilket bidrar till hemtrevnaden. Den avger också viss värme, men hur mycket beror mycket på hur spisen är utformad. PS jag måste bara visa denna urfina öppna spis i modernt snitt som jag hittade på Hemnet.


Så grymt snygg, murad i vitt och med en ljusgrå stenskiva - så snyggt mot den svarta kassetten. Med en insatskamin i eldstaden blir spisen både vacker och effektiv. Men även om jag är ett fan av modern arkitektur . Jag ser ju en hel del öppna spisar på husvisningarna jag går på.


Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning. Jøtul C 4Panorama är en kassett som kan förvandla din öppna spis till en vacker och effektiv eldstad. Jøtul I 3FL är en stor insats i modern design med stort glas som ger mycket god insyn till elden. Ugnar, braskaminer, tillbehör och reservdelar från grossisterna.


Contura iClassic Kamin-insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design. För att bygga en frimurad öppen spis behöver vi självklart dina önskemål gällande formgivning och design , men också information om placering, önskad funktionalitet etc. Vi erbjuder allsidig service och rättvisa priser för eldstäder, spisar, spisinsatser, spisar och ugnar.


Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. En frimurad öppen spis ställer . Köp en snygg spisinsats till en öppen spis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения