torsdag 16 juni 2016

Eldstäder tillbehör

Vi har en stor mängd brastillbehör för att du skall kunna ta hand om din eldstad på bästa sätt. Verktyg för att göra tändve vedförvaring. Vedkorgar eller vedstaplare, allt hittar du.


Blandade tillbehör som kan göra kaminlivet både lättare, säkrare och roligare . Vi har Sveriges varmaste sortimentet: öppna spisar, eldstäder , braskaminer.

Tillbehör till eldstäder. Vårt sortiment: eldstäder i alla dess former. Braskamin, antik kakelugn, modern kakelugn, öppen spis, frimurad . Hos Mariebergs hittar du ett brett utbud av tillbehör till eldstäder : galler, prydnader, sotluckor, spjäll med mera. Här finner ni tillbehören till er kakelugn, öppna spis, vedspis eller kamin. Vi har eldhundar, tänger, skyfflar, gnistgaller och annat oumbärligt.


Vi har de vanligast förekommande reservdelarna som man kan behöva.

Letar ni reservdelar till er eldstad ? Behöver ni något mer ovanligt? På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor.


Här säljer vi reservdelar och tillbehör för spisar och kaminer av en mängd olika fabrikat. Hitta min närmaste butik. Mycket stort sortiment av tillbehör till eldstäder.


Allt från spissvärta till luftflyttare som Airmove. I vår butik hittar du många fina tillbehör och verktyg till alla typer av eldstäder. Bland våra tillbehör hittar du fläktar, kokplattor, värmemagasin och vridplattor. Här kan du läsa mer om uteluftsanslutning eller vår uppskattade kokplatta i gjutjärn.


Våra moderna eldstäder och murspisar är energieffektiva, har hög verkningsgrad och uppfyller de krav på täthet som ställs i nya hus. Satsa därför på kvalitet och välj en eldstad som är täthetskontrollerad och som tar all förbränningsluft utifrån. Förbränningstekniken hör till marknadens absolut bästa vilket enkelt uttryckt .

Populära kaminer och eldstäder. Contura för Contura och passar kaminerna perfekt. Skorstenar till braskaminer och eldstäder. En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin.


Vår skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen, och det bästa av allt . Galler för konvektionsluft tillverkade i rostfritt stål i kraftig, diskret modern design med för stora luftströmmar såväl som små. Dessa galler är anpassade för murverk eller byggnation med isoleringsskivor och ger ett sobert intryck tillsammans med en vacker eldstad. Se också våra inspektionsluckor, . Eldhund i gjutjärn i form av en Skotte.


En eldhund är en ställning som man lägger veden på i en eldstad. Man lutar veden mot hunden för att få luft under veden, så att det lättare börjar brinna. TermaTechs krokodiltång är den absolut bästa vedtången som finns på marknaden. Tången kan användas med endast en han så du. Airmove -tilluft och cirkulation är nyckeln till ett friskt hus.


Ett helt nytt sätt att fördela luft. Har du problem att få värmen från din .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения