tisdag 21 juni 2016

Luftavfuktare x200

Drybox X2– Avfuktare för krypgrun vin källare samt våtrum. Ställbart gränsvärde för max luftfuktighet. Svensktillverkad adsorptionsavfuktare som avfuktar utrymmen på upp till 2m² med kapacitet på upp till. Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner!


Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen.

Det finns luftavfuktare för olika användningsområden. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . På K-rauta hittar du ett stort utbud av effektiva luftavfuktare för att motverka fuktproblem och dålig luft. Hos oss hittar du kraftfulla avfuktare från Woods. Hej, Jag ska köpa sorptionsavfuktare och montera i vår krypgrund då det är finns början till mögelpåväxter där. Xär en smidig och lätthanterlig adsorptionsavfuktare i rotorutförande för optimalt våtluftsflöde med låg energ.


Ser att det dykt upp en ny avfuktare på marknaden. Xheter den och finns i ett annonsblad från K-Rauta. Skulle nog ta det säkra före det osäkra och vänta med att köpa den med tanke på att den är helt obeprövad.

Finns även andra sorptionsavfuktare från samma tillverkare som heter X X X2och X4 . Drybox Xär en svensktillverkad adsorptionsavfuktare som specialiserar sig på avfuktning av utrymmen med låga temperaturer. Detta gör Xtill ett ypperligt val vid avfuktning av exempelvis krypgrunder. Utrustad med justerbar luftfuktighetsnivå samt en absorptionsfläkt med en frånluftskanal för fuktmättad luft och två . Hos Oss Hittar Du De Bästa Priser, Vi Samarbetar Med Sveriges Största och Marknadsledande Leverantörer. Lämplig för avfuktning i utrymmen med låga temperaturer eftersom den även kan avfukta vid minusgrader.


Avsedd för krypgrunder men kan även . För användning med luftavfuktare Standar Mega och Rektangulär. Passar även Torrbollen luftavfuktare. Luftavfuktare X2- Clas Ohlson. Hos Hobbydags Hittar Du De Bästa Priser, Vi Samarbetar Med Sveriges Största och Marknadsledande Leverantörer.


Inom segmentet Klimat och AC finner du luftrenare, portabel AC, element och luftavfuktare i flera olika varianter. Behöver du exempelvis bättra ditt inomhusklimat med en effektiv avfuktare , tyst luftrenare, behaglig air condition eller värmande radiatorer? Oavsett vilken typ av produkt inom Klimat och AC du är ute efter kan vi . X2Avfuktare - instegsmodell – X2är en adsorptionsavfuktare för avfuktning.


Installation av Trygghetsvakten vind classicAvfuktningsteknik Stockholm AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения