tisdag 8 december 2015

Dyson fläkt

Utan blad som hugger luften kyler fläkten med en jämnt och mjukt luftflöde. Renar luften, värmer och svalkar dig på ett intelligent sätt. Luftrenare, fläkt och värmefläkt. Värmer upp med termostatkontroll på vintern. Svalkande fläkt på sommaren.


Jämför priser och läs recensioner på Fläktar.

Välkommen till PriceRunner! Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Dyson AMFläkt - visar prisutveckling. Det finns även priser från butiker och omdöme. Få lite svalkande kyla med en fläkt från Dyson.


Ett torrt och kvävande inomhusklimat kan ge vem som helst huvudvärk, men tursamt nog finns det en lösning. Den här fläkten blåser bort värmeproblemet på nolltid. Luft accelereras genom en ringformad öppning och skapar en snabb luftstråle.

Denna passerar över en flygvingeformad ramp som kanaliserar dess riktning och skapar lågtrycksområden bakom och runt fläkten. Det här är den enda värmefläkten med Jet Focus- styrning. Fokuserat läge för kraftfullt luftflöde med lång räckvidd eller spritt läge för bred spridning. Luften accelereras genom en ringformig öppning. AM-är en golvfläkt på watt.


Fläkten har inbyggd timer mellan min till timmar. En ihålig cylinder som blåser luft. Vid första anblicken verkar det omöjligt.


Bordsfläktar har i princip alltid fungerat på samma sätt. En motor driver en propeller som skär genom luften och skapar en luftström. En revolutionerande, högteknologisk designfläkt, ursnygg att se på, men.


Produktbeskrivning för DYSON AMVit Golvfläkt. AMär fläkten som passar i alla hem. Det ursnygga utseendet gör fläkten till en prydnad och designen för luftflödet gör fläkten tyst och säker för användning i närheten av barn, då små nyfikna fingrar inte kan komma åt några roterande blad. Tekniken Air Multiplier mångdubblar luftflödet med upp till gånger och genererar en mjuk och jämn ström av luft, jämfört med en . Köp Värmefläkt dyson AM white Vit, Silver hos Conrad.


Observera, denna text är maskinöversatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения