onsdag 30 december 2015

Vedspis husqvarna reservdelar

I vårt sortiment hittar ni reservdelar som brännjärn, cisternjärn och roster. V Står för eldstaden till vänster. H Står för eldstaden till höger.


Cisternjärn är skyddsjärnet mot yttersidan. Brännjärn är skyddsjärnet mot ugnen.

Här säljer vi reservdelar och tillbehör till gamla vedspisar och vedkaminer från Husqvarna. Vi har massor av reservdelar till vedspisar. Vi försöker ha så mycket som möjligt i lager. Vi kan också hjälpa er med att gjuta upp nya delar. Kontakta oss och berätta vilken vedspis du har och vad du behöver.


Tillbehör för både höger- eller vänstereldade spisar. Välkommen med din webborder!

Sveriges största sortiment på reservdelar till vedspisar. Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till er järnspis och vedspis. Här hittar du brännjärn, roster, cisternjärn och övriga reservdelar.


Välj spismodell för att hitta den reservdel som passar er. Reservation för skrivfel och prisändringar. Däremellan sitter fram-, sid- och bakstycket, ugnsdelar och delar till eldstaden samt brännjärn på båda sidor om elden för att skydda själva spisen från att ta skada av eldningen.


Davidssons egna svensktillverkade brännjärn, roster , cisternjärn och många övriga reservdelar. Har sökt lite på forumet men inte hittat någon info. Jag eller vi har en Tirolia vedspis i köket som jag skulle behöva byta stenar i eldstaden på.


Nu är det ju så att Tirolia som märke inte finns längre. Med ett undantag: Den gröna standardspishällen är totalt krackelerad och eländig. Det säljs ju mycket reservdelar till vedspisar men någon hel häll har jag inte hittat. Självklart kan vi inte lämna garanti om reservdelar men vi gör vårt yttersta för att lösa era behov. Här är ett urval av reservdelar som vi har: Samtliga delar till Conturas och Handöls eldstäder.


Däremot vad som gjordes annorlunda.

Tyckte det verkade galet att borsta alla delar förhand när det fanns en roterande stålborste tillhands. Min modell är också en annan, Husqvarna 72 men proceduren är rätt fram ändå. Först lokalisera och borra ur de .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения