onsdag 16 december 2015

Luftrenare hepa

Oxygen luftrenare EAP3är rekommenderad av astma och allergiförbunde toch även av Smartsons testpiloter rekommenderar EAP300! Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner!


Supertyst luftrenare från Electrolux som är rekommenderad av Astma och Allergi Förbundet. Med snygg och elegant design, och energisnål teknik, kan luftrenare från Bionaire förbättra inomhusluften genom att avlägsna lukter och vanligt förekommande luftburna miljöfarliga pa. Välj rätt storlek: Det är viktigt att välja rätt storlek på din luftrenare.

För att en luftrenare för att fungera väl är . Luftrenare ser till att luften alltid är ren och fräsch i hemmet. Välj luftrenare efter storlek på rummet, vilken reningsmetod du föredrar och om du behöver justerbar hastighet. Modeller med högt luftflöde renar mer på kortare tid. Till pollenallergiker rekommenderas luftrenare med HEPA - eller kolfilter.


I City S luftrenare sitter det som stansar två stycken partikelfilter typ HEPA H13. Filtren har integrerat molekylärfilter som tar hand om gasformiga luftföroreningar och lukter. Filtren är äkta HEPA filter testade och certifierade av SP. De är mycket effektivare än andra Hepa -liknande filter när det gäller att fånga upp luftburna .

En luftrenare är en anordning som tar bort föroreningar från luften. Filterbaserad rening fångar luftburna partiklar efter storlek. Luft tvingas genom dessa filter och partiklarna fångas fysiskt av filtret. Unna dig frisk och ren luft i hemmet med hjälp av en luftrenare. Ut kommer ren och frisk luft.


Filterkassetterna består vanligtvis av ett antal separata filter, t. HEPA -filter tar bort upp till 9procent av 3- mikrometer . Olika filterreningsgrader brukar anges för att bestämma graden av mekanisk luftrening. ULPA-filter renar 99procent av partiklarna från diameter 0µm. Jag tror att Electrolux har en modell med hepa 14. De säljer i alla fall hepa 14-filter.


Men det är inte vanligaste modellen som man får leta på hemsidan ordentligt. Rättar mig själv, hittar inte det jag trodde fann. Så bara hepa hos Electrolux. QleanSafe håller med sina Hepa H14-filter en mycket hög reningsgrad och är väl anpassad för att klara de allra tuffaste miljökraven inom sjukvårdssektorn.


Den har dessutom en stor luftomsättningskapacitet i flera olika driftlägen (Stand-by, Normal, Forceringsläge och Turboläge) för önskad balans mellan luftflöde och ljud. Läs mer om Electrolux EF108W filter till luftrenare. Förbättra luftkvaliteten i ditt hem med detta HEPA filter.


Skyddar mot hälsovådligt damm och ger en tryggare arbetsmiljö.

Den synergiska effekten kallas populärt för AOL (Advanced Oxidation Technology) och ingår i vårt produktutbud för luftrening och vattenrening. Det egna varumärket gällande tekniken är kallat Lysatron. Skillnad mellan luftrening och rening av ytor.


Perfekt för allergiker och andra som vill förbättra sin inomhusluft. Framför allt är den effektiv när det gäller att leverera ren luft, 313 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения