onsdag 30 december 2015

Göteborg energi felanmälan

Gäller elleverans, fjärrvärmeleverans, gasleverans, villapannor, Fjärrkyla och Färdig kyla). Vid avbrott på värme- och varmvattenleveranserna kontaktar du som är hyresgäst din fastighetsskötare eller fastighetsägare. Vill du komma i kontakt med kundservie eller göra en felanmälan. Här kan du lämna ditt meddelande till vår kundservice. Göteborg Energi Kundtjänst.


Ellevio kallar södra skärgården för Styrsö.

För dig som bor i Askim och södra skärgården (Styrsö) - information och felanmälan vid elavbrott. Ibland går det inte riktigt som det är tänkt. Har du upptäckt fel på leveransen av el, fjärrvärme, fjärrkyla eller fibernät så kan du anmäla det här. Här hittar du information om hur du anmäler ett fel för både elnät, fjärrvärme, fjärrkyla och fibernät. Här finns också råd att ta till vid avbrott eller tänka på i förhand.


Säkerhet är oerhört viktigt för oss på Falbygdens Energi , såväl för våra medarbetare som för våra kunder och ett hållbart samhälle. Därför väljer vi att stödja Nattvandrarna i deras arbete. Nattvandrarna jobbar för att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig .

Det gäller värmeanslutning av Stena Danica. Välj det campusområde där byggnaden du vill felanmäla finns. Kontaktperson: Edis Licina, Joakim Larsson. Din felanmälan gör du direkt till din tjänsteleverantör.


Utbudet av tjänsteleverantörer varierar i Zmarkets nät. Nedan listas alla leverantörer för detta nät. Det kanske rör sig om ett känt fel? Se aktuell driftinformation för ditt område.


Anläggning har nu kompletterats med nytt vätskekylaggregat. Ny kylanläggning installeras i tillbyggnad av fastighet, byggnad utförs av annan entreprenör. Klimatkyl har levererat och installerat . Hyresgästinformation och felanmälan. Journummer (efter kontorstid). Denna fastighet är energideklarerad.


Pilen visar husets energianvändning. Klicka på symbolen för att se energideklarationen . Vi finns online mån-fre och besvarar dina frågor. Förutom att producera och .

Besöksadress: Järla Östra Skolväg 2 Nacka. Fyll i formuläret nedan så skickas ditt ärende direkt till vårt felhanteringssystem. Var vänlig och beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt för att underlätta hanteringen.


Till exempel spårväxelnummer, hissbeteckning, våningsplan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения