torsdag 31 december 2015

Inglasad balkong värme

Ni som har inglasad balkong - använder ni den året runt? Har ni infravärme eller annat alternativ? Vi kollar på en lägenhet. Värma upp inglasad balkong så det blir skön värme på vintern.


Ska snart flytta till en ny lägenhet, ligger typ på våning och har en inglasad balkong på ca 7-8mi söderläge. Jag vill kunna sitta där ute och ha mysigt på vintern utan att frysa, så har letat efter alternativ att värma upp balkongen.

Någon som har några tips? Jag tittade på detta test: . Behöver du värme dygnet runt så köp ett oljeelement på runt 2kw. Ska du bara värma upp balkongen när du ska använda den så kör på infra, den värme upp snabbt. Hej Äger en villa där jag har glasat in balkongen.


Tanken är att inte komma under nollan på vintern men frågan är hur. Har en idé och det är egentligen fråga. Vi har idag en inglasad balkong på ca.

När man valde att glasa in använde man inte sig av något isolerglas eller annan teknik som gör att man kan använda balkongen under de kalla månaderna. Under vintertid är det ca graders skillnad mellan temperaturen på balkongen och . Problemet är att den inte är inglasad , o kommer inte bli det heller. Isolera inglasad balkong. Har du friliggande balkong eller väggar längs tre ytor? Förstår självklart att det e svårt o få ngn värme som stannar kvar.


Jag har en inglasad balkong mot söder i södra Stockholm. Inglasningen finns på den ena långsidan och på den ena kortsidan (som även har en dörr ut mot markplan). Värmaren kan göra en inglasad balkong till ett året runt utrymme på bara några minuter! Vid valet av värmare måste du tänka på storleken på det tilltänkta utrymmet du vill värma upp.


W värmaren ett slutet utrymme på 16mmedan Tower Heater, med sin effektiva . Ger både värme och ljus öv. Placera denna infravärmare på din uteplats, altan eller balkong. Med sin låga höjd är den smidi. Därför är det inte tillåtet att använda infravärme för att värma balkongen konstant som t ex uterum eller växthus under vintermånaderna. Ett sådant nyttjande är vare sig bra för miljön eller föreningens ekonomi.


Jag förvarar mina cyklar på en inglasad balkong. Och vill gärna ha lite värme för att hålla fukten och kylan borta från mina cyklar.

Många villaägare har idag ett uterum. Uterummet fungerar ungefär som en inglasad balkong – det vill säga ett inglasat rum. De flesta uterum kan man öppna upp på sommaren och sedan stänga till under de kallare perioderna av året.


För värme och frostskydd i t. De flesta sittgrupper både på balkong och i trädgården är begränsade till ett bord med normalt 4-sittplatser. För att få ut mesta möjliga värme från infravärmaren . Solskyddsgardinerna från Lumon bidrar till att reglera solljuset, värmen och avskildheten på balkongen. Läs här för mer information.


Det är isande kallt vintertid men kan bli kokande hett om solen ligger på. På denna balkong har jag en frys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения