onsdag 16 december 2015

Cylinda service lund

Här bokar du besök av våra servicetekniker. Du kommer få ett sms med datum och tid för ditt . Klicka därefter på ditt modellnamn. Modellnamnet finner du på produktens typskylt.


Du kan enkelt söka fram vilken butik som ligger närmast dig.

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med något kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt. På de följande sidorna kan du ladda ner bruksanvisningar, produktblad och energidekaler, boka service , kolla in garantier , få hjälp med . Vi matchar alla konkurrenters erbjudanden. Bästa service - även efter köpet. Transport och installation till låga priser.


Köper du din vara räntefritt ingår även års garanti.

Vi är ett auktoriserat serviceföretag med södra Skåne som arbetsområde. Med över år i branschen inom vitvaruservice kan vi de flesta märken och produkter. Vi är Certifierade Kyltekniker enligt köldmedieförordningen. Vår målsättning är korta väntetider och alltid . EP- Service erbjuder reparation och service av vitvaror och tvättstugeutrustning.


Vi är även återförsäljare av tvättmaskiner och utrustning från Podab. Bl:s Hushållsmaskiner HB. Svensk StorköksService AB. Verksamhetens omfattning.


LUND , Sverige projektleveranser av elektriska produkter, elsystem, hushållsmaskiner. Serviceverksamhet avseende hushållsmaskiner. Cylinda Elektroskandia Sverige. Vitvarumäklarna har sålt vitvaror på nätet i över år, det gör att vi kan erbjuda dig en förstklassig service med kompetent, erfaren och kunnig personal. Att du ska känna dig trygg, i dina val av produkter, är vårt mål.


Därför erbjuder vi funktionella vitvaror som varar, fast på ett tryggare, billigare och enklare sätt. Hos oss hittar du produkter som underlättar din vardag.

Tycker om att jobba med teknik och kunder. Visa alla Elektroskandia jobb - Jobb i Sverige . För att lyckas i ditt arbete är det viktigt att du. Låt oss bli ditt första val när det gäller service och inköp av vitvaror. Vi reparerar, felsöker, installerar och servar både företag och privatpersoner.


Välkommen med din förfrågan till oss, vi ser fram emot att höra ifrån dig ! På grund av mycket hög arbetsbelastning och semestertider, kan vi tyvärr inte ta emot fler . Tänk dig att få service som håller lika hög kvalitet som våra maskiner från första ögonblicket du börjar fundera på en Miele – och sedan under din maskins hela långa . Vitvaror, Smart vit spis med multifunktionell ugn och snabba kokzoner, inklusive dubbelzon. Marklunds - Vi hjälper dig med Elektriker, Service , Vitvaror, Storkök, Värmepumpar och Fastighetstvätt. Vi finns i Östersun Brunflo, Åre och Bräcke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения