tisdag 22 december 2015

Sms styrning värme

Använd våra enkla SMS -meddelanden till att styra värme och larm. Skicka ett meddelande till oss och få ett kvitto från stugan med uppdaterad status. GSM-styrningen har även inbyggt batteri som gör att den kan skicka SMS vid strömavbrott. Fjärrstyr värmen i stugan med mobilen. Enheten kan även fungera som termostat och styra temperaturen mot inställt värde.


Detta värda kan ändras via SMS.

C i fjällstugan hela veckan sen skickar man ett SMS för att . Med backupbatteri kan du få sms om. Vi har en rad olika lösningar till rätt pris och med högsta kvalitet. Skall du styra något via mobilnäten hör med oss först, det lönar sig!


Om du värmer med elelement så blir det enklaste sättet att koppla en ”smartplug” mellan stickkontakten in i väggen och elementet. De kan slå av och slå på strömmen via antingen Wifi, ett radionätverk i stugan eller SMS. Satsa på en smartplug som kan mäta förbrukningen, de kostar lite mer men då kan du . Styr din sommarstuga med en enda knapptryckning.


Allt görs med fjärrstyrning via appen MyJABLOTRON eller SMS.

Du kan till exempel enkelt slå på värmen innan du ankommer till din sommarstuga så att den är varm och skön när du kommer fram. Sänk temperaturen när du är borta och höj värmen så att det är varmt och skönt när du kommer fram. Den har kanaler för styrning och går att bygga ut med tre kanaler till. Airpatrol hjälper dig skydda det du bryr dig . Man skickar Sms och kan få tillbaks ett svar med vilka kanaler som är på och vilken temperatur som är inomhus.


Kunder kan använda enkla SMS -meddelanden för styrning av värme och larm. Du skickar bara meddelandet till vår meddelandecentral och därefter får du ett SMS svar från stugan med uppdaterad status. Enkla och tydliga SMS kommandon - Inga kryptiska koder som är omöjliga att komma ihåg. Du kan nu enkelt fjärrstyra temperaturen i ditt hus, med hjälp av en vanlig mobiltelefon. SMS , kan du använda en app i mobilen för själva styrningen.


Kontrollera värmen på distans. Med hjälp av sms - styrning kan du smidigt och enkelt ställa in . Kanske inte ett svar direkt på din fråga men jag har kört ett piratsystem på både Solifer och Kabe under år nu, jag kan fjärrstarta värmen med ett sms , kan kolla aktuell temperatur i vagnen, kan även styra kyl men tycker inte att jag har något större behov av det. Som sagt har inte koll på de senaste . Nya värmepumpar kan ofta styras och programmeras med mobilen, så att de värmer huset på ett optimalt vis. Tyvärr saknas den funktionen.


Aldrig mer kall stuga - Skicka ett SMS eller använd appen innan du åker, så sköter kontakten om uppvärmningen. Enkel modell för att styra ett uttag.

Den är redo att arbeta i termostatläge för styrning av värme , med den inkluderade temperaturgivaren. Kompatibel med Nethix app för att styra värme , lampor, grindar, dörrar, säkerhetssystem, trädgårdsbevattning, pumpar, fläktar och motorer. SMS - styrning till luftvärmepumpar. Välj din butik: Sökningen gav inget resultat. Läs speciellt om produkterna GSM Fixi SMS , GSM Alarm Controller III (GAC III) och A-Comfort.


Vanliga driftlägen förprogrammerade. De vanligaste driftslägena har K3- SMS förprogrammerat. Kommunikationsenhet för styrning och övervakning av värmepumpar.


Extern styrning och övervakning av NIBE värmepumpar via SMS -meddelanden. SMS är en kommunikationsenhet som möjliggör extern styrning och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения