fredag 25 december 2015

Kyl och sval

Modern kyl kräver skafferi eller sval. Utbudet av frukt, grönsaker, fisk och kött har väl aldrig varit större än idag när nästan allt är tillgängligt alla tider på året. Till stor del beror det på möjligheten att frakta varor från andra världsdelar, till exempel färskt kött som håller sig fräscht i nollgradig . Undvik att dina flaskor rullar omkring – bottleRack av rostfritt stål kan tas ut och är perfekt för säker och stabil förvaring av flaskor.


Finns nu också för stora flaskor och burkar.

Stabil temperatur – superCooling. Med knappen superCooling sänks temperaturen i kylskåpet snabbt till °C. På så sätt undviker du att temperaturen. Söker du efter kyl och frys till ett bra pris? Hos oss finner du högkvalitativa vitvaror till billiga priser från de med kända tillverkarna.


Hos Elgiganten hittar du ett brett urval av stora och små kylskåp, med eller utan frysfack, såväl som minikylar och integrerade modeller. Samma låga pris online och i butik. Karta och vägbeskrivning.

Electrolux - Fristående kyl - Fristående - . Vi vänder oss till alla kunder stora som små. Vi är certifierade inom kyla och har även VVS och elbehörighet. För att passa just Dina förutsättningar, har vi därför tiotals olika UPO-modeller för sval , kall eller djupfryst förvaring.


Kyl och frys i ett eller en separat frys? I UPO- sortimentet finns alla alternativ. UPO ÄR EKONOMISK UPO:s vitvaror spar ström.


Precis som rubriken säger, tidigare har alltid växt upp med en strålande superstor sval för att kunan förvara grönsaker mm i lagom temp. Det är viktigt att hålla rätt temperatur i kylskåpet. Om din kyl håller en låg temperatur så klarar sig maten mycket längre.


Här är några saker som är viktiga. Köldmedlet kan inte längre koka och ger därför ifrån sig värmen på baksidan av skåpet vid kompressorn. Köldmedlet pumpas av kompressorns tryck in i kylskåpet igen, för att ta hand om värmen från inlagda matvaror.


Principen är likadan för både kyl -, sval - och frysskåp, skillnaderna dem emellan är önskad temperatur samt . Tiden är viktig när du avfrostar frysboxen.

För att avbrottet ska bli så kort som möjligt levereras denna frysbox med effektiv LowFrost-teknik, som gör avfrostningen snabbare än någonsin, med ännu mindre krångel. Tack vare detta kan du snart börja använda produkten vid full kapacitet igen. Hej, Kyl uppe, sval nere. Cylinda är märket Ingen frys Hämtas inom kort pga renovering.


Prylar bortskänkes gratis! Bra för miljön och plånboken! Läs om och jämför kylskåp, frysar, och kylfack från Husqvarna. Säljes av: Pia Nilsson december 09:39.


Visa på karta (Höganäs ). Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения