tisdag 29 december 2015

Skorstensfri pelletskamin pris

Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Ariterm Lilla Frö pelletskamin med Drag. KMP Lilla Frö pelletskamin med Drag.


Lagerstatus: (0) Tillfälligt slut - leveransinfo saknas.

KMP Mysinge är tradition och elegans KMP Mysinge har front, topp och sidor i gjutjärn i en traditionell design som står sig år efter år. Det generösa glaspartiet på kaminen gör det möjligt att se lågan från flera håll i rum. Brett sortiment av pelletskaminer till bra pris ! Vattenmantlad pelletskamin , kanalansluten pelletskamin m. Köp kamin av oss och få rabatt på skorsten! KMP Drag är en lösning som gör det möjligt att installera KMPs kaminer utan skorsten.


Med en skorstensfri pelletskamin är du inte bunden till placeringen av din skorsten det är dessutom billigare än att installera en ny skorsten eller att renovera en . Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer.

Lilla Frö är trots små dimensioner och ringa vikt en fullvuxen kamin med rejält pelletsförrå som ger lång brinntid och med samma höga verkningsgrad som våra övriga kaminer. Sidor och topp är lackerade i mattsvart och fronten är utförd av rostfritt stål. KMP Mysinge Vår populära pelletskamin Mysinge är tillverkad i gediget gjutjärn och är en traditionell kamin med generös glasruta in mot eldens sken. Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker. Effekt (min-max): 3-kW.


Nu startar vi försäsongskampanjen! Beställ pelletskamin Mysinge, Ekerum, Neptuni eller Lilla Frö under september och vi ger er på installationskostnaden. På detta kommer även ROT avdrag. Pelletsförråd volyliter.


En pelletskamin däremot har väl inte samma krav på sig, och en skorstensfri variant låter ju rätt bra. Har sett begagnad vedkamin och skorsten till överkomligt pris. Enkel att sköta och effektiv som värmekälla. Med en modern pelletskamin slipper du vedeldningens nackdelar och kan reglera uppvärmningen efter behov.


Vi på K-rauta har flera olika kaminer att välja på till bra priser. Kaminerna i vårt sortiment är i olika storlekar och stilar från populära varumärken som NSP, RGE och Westfire. Skorstensfri kamin OCTOBER: JULPRIS.

Vi ser på din hemmamiljö och planlösning i valet av kamin. Vi installerar alla kaminmärken på marknaden. Vi bygger schakt, flyttar golvvärmen eller gör håltagning i fasad.


Vi garanterar att inspirera dig i processen. Vid vedeldning eller pelletseldning fungerar UNICOMBI och RMsom en effektiv vedkamin och effektiv pelletskamin. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Finns det något härligare än att sitta framför en varm kamin en ruggig höstkväll?


Braskaminer ger en fantastisk mysfaktor samtidigt som de värmer upp ditt hem på ett effektivt sätt. Låt din kamin sprida ljus och värmeDet är inte alls så svårt som man kanske kan tro att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения