fredag 11 december 2015

Heru 100 s ec pris

Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Köp Östberg Heru 1T EC till riktigt lågt pris.


Genom att återvinna värmen i frånluften med en roterande värmeväxlare sjunker . Alternativ till detta aggregat från Systemair klicka på nedan länk.

Heru 1S EC för tilluftsventilation och frånluftsventilation med kyl-och värmeåtervinning. Visa per sida, Visa per sida, Visa per sida, Visa per sida, Visa per sida, Visa per . Rotormotor till Ouml;stberg HERU. Modell med sidoanslutningar konstruerad för till- och frånluftsventilation med energiåtervinning s. Lämplig för installation i bostäder, kontor och andra lokaler där det ställs stora krav på inomhusmiljön. Aggregatet har EC -motorer vilket gör att fläktarna kan reducera energianvändningen upp till jämfört med konventionella AC-motorer. Nya generationen Heru - EC med eftervärmare.


HERU 1S EC Max 180m² Fraktfritt.

Nyheten är att: Plåtanpassningar för undvikande av köldbryggor. Paketet innehåller 2st filter. Filter i bra kvalité till rätt pris. Kunder som köpte denna produkt köpte . Värmeväxlaren är tillverkad i aluminium och placerad centralt i aggregatet och återvinner upp till av lufttemperaturen som annars skulle gå förlorad vid endast frånluftsventilation.


HERU har radialfläktar med bakåtböjda skovlar och ytterrotormotor. Fläktarna är enkla att öppna och rengöra tack vare swing-out design. Patrick, vad är det för pris på HERU 90S EC i förhållande till Heru 1T EC ? Jag har precis installerat ett Heru S och jag var tvungen att öppna det under drift för att verifiera att det verkligen var igång. Alltid låga priser och snabb leverans på ventilationsfilter. Ett FTX- aggregat från Enervent.


Europa att utveckla små energiåtervinningsaggregat för villor och lägenheter med roterande växlare till konkurrenskraftiga priser. FTX-aggregat för villaventilationen. Statens Energimyndighet har korat HERU S till vinnare i sin stora tävling för . Du bör byta dina Östberg Heru -filter minst 2-gånger per år. Kabinettet er opbygget med en dobbeltvægget konstruktion af galvaniseret plade med mm kondens- og lydisolerende mineraluld.


De er designet for balansert ventilasjon med kjøling og varmegjenvinning.

Gjenvinningsgard på opptil ! Varmebatteri 2535450.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения