fredag 24 april 2015

Byggfläkt 9 kw

Välkommen till PriceRunner! Byggfläkt med värmefunktioner, termostat och CEE-kontakt. En robust fläkt med steglös termostat och överhettningsskydd. Vi har den till ett billigt pris!


Värmefläkt Prof , 9kW 400V.

Kompakt byggd och smidig att hantera. Stängs fläkten av utan nedkylning kan säkringen lösa ut. Anslutningssladd av gummi på 2kW samt 3kW. Fläktmotorn är helkapslad. BYGGFLÄKT TIGER 9kW 230V 3-FAS.


Tillgänglighet : I lager. Se alla produkter från Tiger.

Snabba frakter i hela norden! Köp byggfläktar värmefläktar hos Swedol AB - Attraktiva priser och hög kvalitet med noga utvalda produkter. Robust fläkt som gör gott vid arbetspass i kalla garage.


Utrustad med värmesäkert stålskal, reglerbar termostat och tre effektlägen. Kraftfull värmefläkt som gör det behagligare att meka i garaget och renovera i utrymmen utan värme. Stommen består av ett rejält tilltaget stålrörsstativ. Vinklingsbar värmefläkt som utrustats med termostat (två värmelägen), överhettningsskyd praktiska bärhandtag och ett fläktläge helt utan värme. Tåliga varmluftsfläktar i blålackera korrosionsbeständig aluzinkplåt.


Den kraftiga fläktmotorn, med låg ljudnivå och nya elementkonstruktioner ger stor luftcirkulation och snabbare uppvärmning. Det styrande rastret på framsidan håller ihop luftströmmen och ger en lång kastlängd. Tog säkert en timme innan det vart drägligt i mitt garage med 9kW.


Tidsuppfattningen kan ju dock vara lite sisådär då man inte direkt går . Har stycken nya 9kw 380v 3fas fläktar. Pris: 900kr Endast avhämtning. Skall dom skickas så görs det upp efteråt n.

Tagen - kW värmefläkt för trefas. Med inkoppling på baksidan för kabel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения