måndag 14 december 2015

Kiertovesipumppu

Alpha1- kiertovesipumppu on suunniteltu veden kierrättämiseen lämmitysjärjestelmissä. Pumppu soveltuu lattialämmitysjärjestelmiin sekä 1- ja 2- putkijärjestelmiin. Alphaon elektronisesti säädetty kiertovesipumppu ja sopii useimmissa tapauksissa asennettavaksi suoraan tehdasasetuksia muuttamatta. Grundfos ja muut kiertovesipumput edullisesti ja nopeasti verkkokaupastamme.


Saatavilla myös runsaasti muita kiertovesipumppu -malleja!

Grundfos ALPHAon yksinkertainen, mutta kustannustehokas kiertovesipumppu käyttövedenkierrätykseen ja lämmitysjärjestelmiin. Tilaa nyt kiertovesipumppu suoraan netistä! Markkinoiden edullisimmat hinnat! Sähkömagneettinen yhteensopivuus: EN . Loikkaa: valikkoon, hakuun.


Kiertovesipumppu on keskuslämmityksen osa. Se kierrättää vettä lämmityskattilan ja pattereiden välillä. Kuvassa on vanha kiertovesipumppu.

Tämä tekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Mulle asennettiin tänään kiertovesipumppu , koska vesikeskusjärjestelmästä entinen meni rikki. Nyt kysyisin, kun kyljessä sellainen nappula, jota voi säätää kolmeen eri kohtaan. Onko se nappula sellainen, josta esim säädetään veden kiertonopeus?


Laita ruuvimeisselin toinen pää korvaan kiinni ja toinen pumpun kylkeen, kuulet varmasti ja paremmin, pyöriikö se pummu. Kaikissa pummuissa ei ole sitä ruuvia, jos siellä on, todennäköisesti siellä on meisselin hahlo, pyöräytä siitä. Jos Sinulla on kuminuija, naputa sillä sen pumpun kylkeen, se voi saada sen ankkurin . Pitääkö kiertovesipumpun käydä kokoajan? Pattereissa on termostaatti venttiilit. KIERTOVESIPUMPPU OPAL 60LEnergiatehokas kiertovesipumppu kotitalouksien lämmitysjärjestelmiin.


Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko takaa pitkän käyttö. Vesivoideltu kiertovesipumppu kierreliitännällä, jumisuojattu EC-moottori ja integroitu elektroninen tehonsäätö. Kolme nopeutta kiertovesipumppu lämmitysjärjestelmiin. Teknopolymeerista juoksupyörä. Nettopartsilta löydät laajan valikoiman kiertovesipumppuja astianpesukoneeseen.


Meillä on kiertovesipumput astianpesukoneeseen, nopea toimitus omasta varaosavarastostamme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения