måndag 28 december 2015

Jötul återförsäljare

Klicka här för att se din närmaste återförsäljare. Här finner du alla våra återförsäljare. Var kan jag få tag på monterings- och bruksanvisning? Du hittar monterings- och bruksanvisning under teknisk dokumentation.


Min kamin har rostat – vad gör jag? Gäller inte för emaljerade .

Den har ett horisontellt format, vilket ger en rymlig eldstad med bra plats även för stora vedträn. Designen är lätt att tycka om och låter sig enkelt kombineras med många olika stilar. Glasluckan ger bra insyn till elden.


Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. I vår utställning kan du inspireras av ca 80st kaminer , kassetter, täljstenskaminer, murspisar och kakelugn. Vi är med hela vägen från hembesök till montering.


Utöver försäljning av kaminer så erbjuder vi våra kunder kostnadsfria hembesök, projektering och installation av alla . Skönheten ligger i betraktarens öga medan bra design och arkitektur är mer än det som är omedelbart synligt.

Kaminer, öppna spisar, braskaminer, kakelugnar och skorstenar i Göteborg från Contura, Jötul , Spartherm, Dovre och Keddy med flera - Brashuset AB. Vi har alla Jötul kaminer, spisar, kassetter och spisinsatser. Jøtuls fasta övertygelse . Välkommen och bekanta dig mera i vår Jötul -studio i Vasa. Kaminbutiken ligger utanför Stockholm i Järna.


Vi säljer allt inom kaminer och spisar till bra priser! Få hjälp med hela installationen till rätt kostnad. Från och med årsskiftet kommer det att ske förändringar i samarbetet mellan NVI och Jötul i Sverige. Den främsta orsaken till detta är logistik och miljö men även ekonomin i nuvarande hantering spelar in.


Förändringarna innebär att all försäljning av NVI-skorsten från årsskiftet kommer. Alla modeller kan byggas på med delar i stål, sten eller glas, eller med kombinationer av dessa material om så. Utvalda auktoriserade Scanspis- återförsäljare står till förfogande med fler tekniska upplysningar om bland annat installation och service. Prislista återförsäljare. Resultatet blev stora summor moms att betala, vilket var en enorm och onödig . I bygganmälan är det viktigt att man anger kaminens prestandadeklaration.


Prestandadeklarationer för våra kaminer hittas som. Majoriteten av våra återförsäljare har möjlighet att bistå er i bygganmälan och de kan även hjälpa er att . Bland Dovres gjutjärnskaminer finns både klassiska och nyskapande modeller. Alla med renbrinnande förbränningsteknik av högsta kvalitet.

Vi har en kunnig personal som kan slussa dig fram till dina drömmars eldstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения