tisdag 7 april 2015

Braskamin med täljsten

Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Contura kaminer med omramning i täljsten finns i flera storlekar. En liten täljstensmodell täcker.


Contura 690AG Style är en större kamin med extra höjd och extra värme. Artstone är en naturligt grå.

Contura 320T Med omramning i täljsten blir din kamin helt unik. Luckan i gjutjärn med generöst glas . Täljsten är ett bra material att bygga kaminer av. Detta beror på att stenen lagerhåller värmen länge och gör att täljstenskaminer blir effektiva värmeskapare.


De utstrålar även värme efter att elden har brunnit ut, så hus som värms upp med denna kamin känns varma och sköna även på morgonen. Hur stor effekt din kamin. Braskamin ETOS - svart med täljstensdesign.


Kaminen som verkligen är något utöver det vanliga.

Användbara tillbehör som gjutjärnstopp, värmehylla och låda i gjutjärn ger ett enhetligt uttryck. Med topp och hylla i täljsten varar värmen ännu lite längre. Scan-Line 4går att få med bakugn eller utan. Med en stor glaslucka får man hög mysfaktor, men samtidigt ett glas som kan sota igen och måste skötas. Omger man eldstaden med täljsten , tegel eller kakel får man . Integrerade handtag i borstat rostfritt till primär och sekundärluft.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Jøtuls täljstenskaminer har utformats för att ackumulera värme på ett optimalt sätt och ge en skön, behaglig värme i rummet. Jämn och fin värme med kaminer i täljsten. Våra kaminer i täljsten har kombinerats med gjutjärn . Framförallt, ta reda på vad som kännetecknas att vara en äkta täljstenskammin och vad som är en täljstensklädd braskammin i plåt. Contura 5eller 5som man kan välja med olika ytor klädda med täljsten är i princip endast en designfråga.


Köp av braskamin : plåt, gjutjärn eller täljsten ? Vad är fördelarna med täljsten ? Men om jag däremot skulle bo i ett modernare och mer energieffektivt hus och bara vill ha en kamin för trivsel och lite stödvärme, då skulle . Nästa nivå är kaminer som är inklädda i täljsten. Om täljstenen ligger direkt mot kaminstommen får du en varmare och längre värmehållning.

Om kaminen är byggd med varmluftscirkulation innanför täljstenen får du en snabbare uppvärmning, men kaminen håller inte värmen lika länge. Räkna med 2kg i totalvikt för att . ETOS SFL är en modern och stilren braskamin med högt placerad eldstad och miljövänlig förbränning. Tryggt och mysigt blir det med en braskamin hemma.


Handöls nya, Svanenmärkta gjutjärnsmodell 52T, är klädd med täljsten som håller värmen i upp till åtta timmar. Planslipad kokplatta finns som tillval. Asklåda är standard och kaminen är förberedd för uteluftskoppling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения