torsdag 31 december 2015

Contura 35 hög

Med omramning i vit eller svart plåt, lucka i glas eller gjutjärn och topp i glas har den en exklusiv design som gör sig väl i många slags miljöer. Ett generöst värmemagasin i powerstone (tillval) ger skön eftervärme i upp till sju timmar efter att . Det är vi givetvis mycket stolta över – minst lika stolta som vi är över att verkningsgraden är hela. Njut lite extra av elden!


Brännkammarens höga placering och de högsträckta glaspartierna lyfter upp elden, vilket ökar dess visuella tillgänglighet i rummet. Spegelglaset i luckan är inte bara en unik och vacker .

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Kaminerna har topp i glas och sidoglas för att visa mer av elden. Den upphöjda luckan kan fås helt i gjutjärn eller med en glasfront(tillbehör).


Satsar du på ett kg värmemagasin får du timmmar . Hög och kompakt kakelkamin med vitt högblankt eller svart sidenmatt kakel. This Pin was discovered by Magnus Dimert. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Nya braskaminer med innovativ design.

Blank vit plåt, sober svart plåt eller naturlig täljsten – du väljer själv. I år har vi på Elda levererat värme hem till svenska konsumenter i form av kaminer, kassetter, kakelugnar, bastuprodukter och annan brasvärme. Så vi tänkte år - rabatt! Här nedan ser du våra kampanjprodukter.


Men passa på, priserna gäller bara under kampanjveckan från lördag den 11 . Funderar du på att köpa kamin? Just nu har vi kampanjpriser på utvalda kaminer. Välkommen hem till värmen. Elden har stor plats bakom ett generöst glas.


Värmemagasin av Powerstone finns som tillval. Lucka i glas eller gjutjärn. Var ju superfin och vi tror att den kommer höja mysfaktorn mycket i vårt hus! Vi tittade även på centraldammsugaren som vi har bestämt oss för att installera. Den kommer från Canvac, modell Q Premium BAG: centraldammsugare.


Se det i efterhand på kanal5play. Contura 35T:gjutjärnslucka, Glastopp grå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения