måndag 21 december 2015

Kmp pelletsbrännare kalmar

Pelletsbrännare PXSvensktillverkad från KMP i Kalmar , PX2 den allra senaste modellen. KMP har tillverkat pelletskaminer i år. Den extremt höga verkningsgraden och användarvänligheten har gjort våra kaminer till de mest sålda i Sverige.


Verksamheten var då i första hand inriktad på förpackningsmaskiner och så småningom olje- och ved-pannor. I mitten av 90-talet startades tillverkning av pelletsbrännare och kaminer. PELLETSBRÄNNARE KMP PX21.

Ariterm förbehåller sig rätten till ändringar i detaljer och specifikationer utan föregående meddelande. Nu är det hög tid att få Er pelletskamin eller pelletsbrännare servad och genomgången! Vi jobbar främst med: - KMP :s pelletskaminer - Ariterms pelletsbrännare - Roslagsbrännaren Men kan självklart även serva och gå igenom andra märken. Garantins omfattning enl. En granne till mig har mycket stora problem med sin pelletsbrännare , KMP PX21.


Den stannar ofta och röda lampan tänds. F har varit där många gånger men brännaren går bara några dagar efter servicen så stannar den igen. Här säljer vi reservdelar och tillbehör till pelletsbrännaren KMP PX20.


Skulle även vilja ha förslag på seriösa firmor som man kan beställa billiga delar ifrån?

Det är kallt ute och elpatronen drar så gärna snabba och bra svar :wink: Information: Vattenburen värme. KMP AB i Kalmar med konstruktion och tillverkning av värmepannor, pelletsbrännare och pelletskaminer. Brännaren är KMP pxfrån . Glöm nu inte att köpa till matarsskruven också.


PX-brännare Material som håller länge. Utmanande, modern men ändå så självklara mjuka linjer kännetecknar KMP Neptuni. Källan till KMP Neptunis unika uttryck är den ellipsformade glasrutan och det pelarformade varmluftutblåset. KMP Neptuni går att få i sex olika kulörer från diskret vitt till varmaste rött.


Funderar du på en blå kamin till ditt nytapetserade . När fotocellen belyses, skall den uppnå 8-kOhm och oändlig när man mörkar den. Om värdet inte är korrekt behövs fotocellen bytas ut. Vi säljer och monterar marknadsledande markiser och solskydd för hem och företag.


Tändelement KMP PXtryggt och enkelt med snabb leverans. Solfångare kommer att bli mycket vanligare på villor i framtiden. Det tror Jan Åke Gullaksen, marknadschef på företaget KMP i Kalmar som säljer pelletsbrännare. Dockningsfläns är tillbehör om ni måste byta. Svensktillverkad brännare med egen design och konstruktion, inga rörliga delar, förvärmd förbränningsluft ger bra verkningsgra eltändning som standar ny teknik i styrningen.


Flera säkerhetssystem tex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения