fredag 18 december 2015

Braskamin med bakugn

Jag vill kunna baka i min kamin, kan jag köpa en kamin med bakugn ? Vi har ett stort antal kaminer med möjlighet till att baka ex. Det finns som tillval och är mycket uppskattat hos många kunder. Naturligtvis finns också vedeldade köksspisar, då avsedda för en mer kontinuerlig användning och omfattning.


Lotus Jubilee är ett riktigt kraftverk till kamin och du kan dessutom lägga till ett bakugn som ger dig helt nya möjligheter inom tillberedning av mat och bröd. Bakugnen innehåller praktiska hyllor och indelningar som du känner igen från en traditionell ugn.

Om du vill lagra stora värmemängder för en jämn värmeavgivning över . En värmekälla för kroppen, själen och magen Läs mer. Nu presenterar Morsø ytterligare en . DANSK KVALITE Fokus på miljön Ekologisk och framtidssäker uppvärmning! Miljövänlig, vacker och praktisk. Designad och mångsidig värme.


Scan-Line 820MB är en modern kamin i en smart och snygg design. SVENDSEN går att få med bakugn , förhöjningssocklar, täljstensbeklädnad eller vattentank för radiatorerna. Braskamin Scan- Line 820B med bakugn består av ett antal modeller och levereras med beklädnad i stål, .

Lotus braskamin med bakugn i traditionell stil. Modellen kan fås med extra sockel , vattenmantlad modul samt med eller utan täljsten. Braskaminen blir en sparbössa samtidigt som den sprider njutning. Att elda inhemskt bränsle som är koldioxidneutralt är genialiskt! Med Contura 11-serien får du en möbel och en eldstad som strålar av värme, vänligt ljus och hemtrevnad.


En gedigen,estetisk tilltalande och effektiv braskamin. Att Svendsen braskamin är fullt utbyggbar med sockel, vedförvaring, bakugn eller vattenmagasin gör inte saken sämre. Svendsen är en unik kaminserie där man kan anpassa kaminen efter sina behov av . Den finns i svart och grå. Classic och nostalgisk braskamin och modern teknik får att skapa vackra harmoni. Denna variant är med sockel och bakugn.


När HWAM Classic är utrustad med. Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T. Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения