tisdag 21 mars 2017

Takfläkt tystgående

Takfläktar är något som kanske inte är det fagraste i ett hem men kan mycket väl vara det viktigaste! Vid rätt val av takfläkt och placering så kan nyttan bli enorm en varm sommardag eller för den delen en kall vinterdag. Alla våra takfläktar är nämligen reversibla, detta innebär att man kan ställa in om fläkten ska trycka ner. Ny design med den senaste tekniken. Extremt tystgående och energisnål (3-33W) motor.


RPM), reversibel i alla lägen.

Bladen är aerodynamiskt utformade i formpressad plywood. Designad fjärrkontroll ingår. Jämför priser och läs recensioner på Badrumstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus!


Tystgående takfläkt Tiga med transparenta blad och LED-belysning. Takfläkten Tiga har en modern design och skapar en frisk fläkt i rummet. De genomskinliga akrylbladen gör att fläkten ser ut som en vanlig belysningsarmatur i släckt tillstånd.


Bladen blir synliga först när takfläkten tänds.

TEXA DESIGN Stratos mini 90cm Nickel Takfläkt Stratos en tystgående takfläkt från Texa utan belysning. Lagom till ett rum på ca kvm. Tre hastigheter regleras med snöre eller fjärrkontroll (ingår ej). Höjd med pendel 33cm Höjd utan.


Vill ha en tystgående som jag kan ha igång på nätterna också, störs av vinande ljud som sör. Takfläkt har jag haft i typ alla lägenheter från 1a till 3a i fem olika lägenheter och har inte varit ett problem att få sätta upp men man lär borra och plugga riktigt och är kanske olika regler men har inte hört nån haft . Söker du en snygg och praktisk takfläkt ? Hos oss hittar du ett brett sortiment av snygga och tystgående modeller. Vi levererar alltid produkter av högsta kvalitet vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Takfläkt Orion Vit Texa - från Texadesign - Anpassad för Takfläktar - Tak. Belysning max 3x40W, E14.


Fläkten har ljudisolerade sidor och ytterhöljet kan enkelt fällas upp för rengöring och service. För rengöring av kanalen kan motorn enkelt demonteras med fyra vingskruvar. Produkten finns i följande färger:. Hölje, Ytterhölje av stålplåt med . STEF HT takfläkt är tystgående , lätt att installera och använda, och varvtalsreglering kan väljas till. En takfläkt ger just den komfort du vill ha.


Den kan vara igång utan att avge onödigt ljud som stör personer i närheten.

Fenix takfläkt är otroligt tystgående , energisnål och effektiv med olika hastigheter. Perfekt på sommaren när man vill ha svalt eller på vintern för att sprida värmen jämt i huset. Reglera hastigheten smidigt med den designade fjärrkontrollen som medföljer.


Går att pendla, max graders lutning. Klassisk takfläkt som passar utmärkt i alla rum. Har tre hastigheter och kan snurra åt både höger och vänster. Välj att ha vingarna i bo. Skapa optimala förutsättningar för dina medarbetare och kunder med en effektiva fläkt speciellt framtagen för ändamålet.


Gerdmans har samlat ett urval av tystgående fläktar, både bordsfläktar och golvfläktar, som anpassar arbetsmiljön . Orion Mini Takfläkt(Vit) kan du köpa på FyndaHome.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения