söndag 27 december 2015

Contura fläkt

Njut av värmen från din kamin. Med en fläkt monterad på kaminen sprider sig värmen effektivt från rum till rum. Termostatstyrd - startar automatiskt när du eldar och stannar när elden falnat.


Enkel att montera, även i efterhand med bibehållen uteluftsanslutning . Dra nytta av den energieffektiva värmen med utrustning såsom kokplatta eller fläkt , eller välj ett värmemagasin som lagrar värmen under en längre tid.

Här kan du även läsa mer om vridplattan, golvskydd och mjukstängande . Fläktar till eldstäder ger jämnare temperatur och snabb fördelning av värmen. Du döljer den snyggt med en plåtsockel i samma färg som din kamin. Fläkten är termostatstyrd och enkel att montera. Drivs av värmen, ingen elanslutning behövs. Ecofan 8passar för större rum och kan.


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner!

I dag klarar visserligen de flesta kaminer att förvärma kall uteluft så att förbränningen ändå blir hyfsad men varför krångla till det. Täljstenen på 6ser maffig ut men har mycket lite värmelagrande funktion då enbart den del från luckans överkant och uppåt blir varm, men den brinner fint, Fläkt är som sagt . Tack vare de mycket goda värmelagrande egenskaperna i denna täljstenskamin står sig värmen långt efter att du har somnat på kvällen. Täljstenskaminen passar dig som har stora ytor att värma upp.


En liten täljstensmodell täcker uppvärmningsbehovet i torpet eller fritidshuset. Contura täljstenskaminer finns i flera storlekar. De större modellerna kan kompletteras med värmemagasin i olivinsten.


En sådan lösning är mycket effektiv som uppvärmning av stora, öppna ytor med högt till tak. Vit (endast med glaslucka). Grå (endast med gjutjärnslucka). Svart (med glaslucka eller gjutjärnslucka) omramning: grå, svart eller vit plåt. Samtliga modeller har lucka för den nedre delen.


A tour of the Outwell Tennessee tent - Duration: 4:57. Hur mycket skall det blåsa ut från fläkten? Jag tycker knappt det blåser alls från kaminen även om man. Beroende av modell kan höj färg och olika toppar väljas för att få en individuellt anpassad kamin.


Det är ju ingen bamsekamin (145kg).

Gaes: Tack för ditt svar. Värmemagasinet ger hela timmars skön eftervärme. Denna modell passar perfekt om du vill placera din kamin i ett hörn. Luckan ger ett lätt och stilrent uttryck och sprider ljus och värme i ditt rum.


Kaminen har även längre, mer integrerade handtag som inte blir varma. Har du en kamin med sidoglas behöver du inte sitta i soffan för att kunna njuta av brasans sken. Då sprider sig ljuset och upplevelsen av brasan i hela rummet. Väljer du att ha ett vedfack under kaminen har du alltid rumsvarm och lättänd ved.


Alternativet är en stilren lucka. Fläkt finns som tillbehör och placeras under .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения