fredag 11 december 2015

Pellets landskrona

Inom bränsle använder vi oss av egen bil med lokal kännedom och hög servicegrad. Att köpa bränsle från Vallåkra Lantmannaaffär blir prisvärt i längden. Hitta och få information om pelletsvärme pellets i Landskrona och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Denna sida listar förslag på företag som tillhandahåller pellets i Landskrona Sökord: Landskrona.


Avgränsa din sökning till.

Annelöv, Asmundtorp, Glumslöv, Häljarp, Härslöv, Kvärlöv, Landskrona , Saxtorpsskogen, . På Loarps gård strax utanför Landskrona producerar vi värmepellets av svensk gran från sydsvenska sågverk direkt till dig som kund i Skåne. Wiveka och Petter Krantz är två av fyra ägare till Loarp energi. Bioenergi är det fossilfria och miljövänliga . Här under marken i en underjordisk tunnel åker torkat sågspån in till fabriken för att i 90-gradig värme pressas till träpellets.


Bland tusentals ton pellets. De driver Skånes enda träpelletsfabrik.

Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Bara någon timme efter larmet om branden gick polisen ut med uppgifter om att räddningstjänsten från Svalöv och Landskrona har valt att låta byggnaden brinna ned. Räddningstjänsten i Landskrona , Svalöv, Bjuv och Helsingborg skickades till platsen. Räddningsinsatsen pågår men det finns ingen risk för spridning. Han berättar att efterbevakningen kan behöva pågå ett bra tag eftersom det är pellets som brinner.


Larmet kom vid halvsjutiden på onsdagsmorgonen. Det tog eld i en pelletslada i Landskrona hamn och minst femtio brandmän från hela nordvästskåne var i farten. I ladan förvarades tiotusen ton träpellets, och fortfarande ryker det. Det känns som om ett livsverk försvunnit.


Det svenska överskottet på sågspån på 90-talet lade grunden till en nu växande industri, pelletstillverkning för uppvärmning. Därför ökar nu åter priset på biobränsle, men det är billigare än olja. Och när kärnkraftverken stängs och . Ny brännarstyrning på st SAACKE brännare med hjälp av Lamtecs Etamatic eldningsautomat med elektronisk kvotreglering samt O2-styrning. Kvaerner Pulping AB, Norsk Hydro i Stenungsund. En kraftig brand rasade under natten i en industrilokal med tusentals ton pellets i Landskrona hamn.


Under morgonen var branden under kontroll – men den väntas ta hela dagen att släcka.

Vid sjutiden på onsdagsmorgonen var eldsvådan under kontroll enligt räddningstjänsten. Vi har även Box pellets för samma pris. Vi säljer och byter även gas och gasol. Här hittar du information om inomhusmiljö.


Inomhusmiljön i våra bostäder, skolor och andra lokaler har avgörande betydelse för att vi ska vara friska och må bra. Upp till procent av vår tid vistas vi inomhus, därför är det viktigt att vi har en bra luftkvalitet inomhus, och att vi slipper störande .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения