torsdag 24 december 2015

Amcor avfuktare

Jämför priser på Amcor ACD90L Avfuktare. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Er AMCOR avfuktare drar luft genom ett trestegs högeffektivt tvättbart filter till en avkyld spiral. När luften i rummet passerar över den kalla ytan kondenseras fukten och samlas i en flyttbar vattentank.


Den torrare, något varmare luften släpps sedan genom bakdelen på enheten ut i rummet. När vattentanken är full stoppar en .

Ett annat problem har varit feldimensionerad kondensatorer. Både Höglandets räddningstjänst och Räddningstjänsten Kristianstad har haft bränder med avfuktare Woods MDC20. Hjältevadshus ha nu gått ut med information och skötselråd till fastighetsägare med hus där det finns avfuktare Amcor DC10. Har en isolerad krypgrund (Varmgrund) med avfuktare i ( Amcor DC10). Reservdelar till alla typer av reservdelar.


Verkar som att avfuktaren inte vill vara med riktigt längre och kag funderar då. Klarar avfuktaren jobbet? Vilken avfuktare i krypgrund? Varning för billiga avfuktare p.

Woods återkallar enligt Nya Lidköpings Tidningen 7. DS-då två enheter tagit eld inom kort tid (1). Bränderna verkar vara knutna till två olika fabrikat och tre olika modeller. Det är Amcor och Woods som . Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev.


Eveco avfuktare TC 1max. Portabel kondensavfuktare för avfuktning av bostäder, . Bränderna har inträffat i bostäder och i flera fall har det varit avfuktare placerade i krypgrund på villor. Avfuktaren som brann Räddningstjänsten Trelleborg har utrett en brand i en . Särskilt känsligt är det i september, säger Martin Gustafsson, då det samlas fukt i källaren. Alla som har en luftavfuktare bör också kolla vilket fabrikat den är av. Elsäkerhetsverket varnar för i huvudsak för tre kondensavfuktare som har varit inblandade i bränder: Amcor DC1 Woods WDoch Woods . Får du problem med din avfuktare kan du följa stegen nedan för att komma tillrätta med problemet.


För mer detaljerad felsökning, se avfuktarens bruksanvisning. Samtliga bruksanvisningar hittar du under ”Ladda ner” i menyn till höger. Skulle det ändå inte hjälpa är du välkommen att kontakta vår serviceavdelning på .

Orsaken till bränderna är inte fastslagen i samtliga fall och heller inte de märken och modeller på avfuktare som funnits i bostäderna. Andra räddningstjänster har i rapporter till Elsäkerhetsverket nämnt i huvudsak tre modeller som har varit inblandade, Amcor DC1 Woods WDoch Woods MDC20. Hitta billigaste Amcor avfuktare hos AllaAnnonser. Modulenthus med samma typ av grund och avfuktare.


Q10M – Luftavfuktare med finfilter för hälsosam miljö. Fler LUFTAVFUKTARE är sammanställda här. Denna avfuktare renar luften och tar bort kondens och ger en behagligare miljö. Den är också mycket tystgående och har snygg design.


Q10M – Användbar överallt där man önskar kontroll på luftfuktigheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения