onsdag 23 december 2015

Dansk braskamin

HETAs eldstäder och braskaminer är några av de renaste kaminerna i Europa. De har testats enligt de gällande reglerna i Norge, Danmark och Tysklan samt enligt den nya europeiska standarden. Garanti för god kvalitet.


Alla kaminer kontrolleras innan de lämnar fabriken. Ren stämning och sunt förnuft.

Allt ingår i en HETA braskamin , eldstad eller massugn, tillverkade i Lemvig i Danmark. HETA är dansk design och kvalitet. För oss handlar det inte bara om värmen - utan om att levera en perfekt flambil omgärdad av en dansk designmöbel passar i de flesta hem. Alla vitala delar tillverkas i en högteknologisk produktionsanläggning i Hørning, Danmark. Slutligen monteras och finputsas produkterna manuellt innan de paketeras och skickas ut till kunderna, som får års garanti på sin nya braskamin från HWAM.


RAIS braskaminer och insatser bygger på skandinavisk kvalitet. Vi producerar till Västeuropa och USA. Produktionen kommer att vara baserad i Frederikshavn.

HETA braskaminer och eldstäder sprider värme i ditt hus, dekorerar ditt hem och skapar stämning ruggiga dagar. När du väljer en braskamin från HETA får du ren stämning, sunt förnuft, dansk design och kvalitet med över 1års historia. Hej Vi har tittat på en braskamin Scan DSA med rostfri beklädnad. Basen i varje braskamin är förbränningskammaren.


För att uppnå en hög förbränningstemperatur är det nödvändigt att isolera förbränningskammaren. Andra gånger används eldfast sten. FÖR VARJE ELDNING MÅSTE SYRE . Föreställ dig en braskamin , som kan programmeras, så att det är varmt, när du kommer hem från jobbet eller som kan tända själv. Eller som kan brinna över natten. Faktisk är framtiden redan här - den heter Aduro H- Hybridkamin.


Kaminen kombinerar det bästa från braskaminen och pelletskaminen . ELEGANCE: Elegance är, som namnet antyder, en braskamin som samtidigt är en elegant och snygg möbel. Dansk braskamin och danska braskaminer. Kaminen har en annorlunda och trendig design med iögonfallande, snygga detaljer som inte liknar de traditionella braskaminerna. Kaminen erbjuder kvaliteter som en stor panoramaruta och dolda gångjärn.


Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin , insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin.

En gedigen,estetisk tilltalande och effektiv braskamin. Att Svendsen braskamin är fullt utbyggbar med sockel, vedförvaring, bakugn eller vattenmagasin gör inte saken sämre. Den finns i svart och grå. Svendsen är en unik kaminserie där man kan anpassa kaminen efter sina behov av . Många är vi som längtar efter en kamin att värma sig vid inne när det är kallt ute.


Vi byggde själva hus för några år sedan och en kamin stod högt upp på önskelistan. Värme och känslan man får är obeskrivligt skön och är en form av terapi för oss. Här kommer lite inspiration till dig som går i varma tankar. Effektivt och flexibelt braskaminskoncept – en äkta multifunktionskamin med många funktionella detaljer och tillvalsmöjligheter.


Klassisk, nostalgisk braskamin och modern teknik i vacker förening i HWAM Classic 4. Braskaminen kan byggas upp av olika moduler och passar perfekt i . Därför har vi valt att prioritera kvalitet och funktion både i vår designfilosofi och när det gäller materialval. Samtidigt testas alla våra kaminer hos erkända testinstitut, så att Lotus kaminerna alltid garanterat lever upp till de strängaste miljökraven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения