måndag 14 december 2015

Kastor bastuaggregat

Välkommen till PriceRunner! Sprakande värme, aromen av kåda – det är något alldeles speciellt med en vedeldad bastu. Att bygga vedbastu på lantstället blir allt mer populärt.


Närheten till natur och vatten gör bastubadandet till en härlig . Stort utbud bästa varumärken för hemmafixaren online - Bekanta sig med oss! Vet Du inte vad som stämmer bäst till Din bastu ?

Ta kontakt med oss och vi ska gärna hjälpa Dig! KASTOR FERO, INKLUSIVE BASTUSTENAR. Exacta Sweden har brett sortiment inom bastu och friskvård. Företaget säljer bastuaggregat , skorstenar, tillbehör och basturum och även ånggeneratorer och ångrum.


Stort sortiment av produkter från Kastor hos Bygghemma. Bastu rumsstorlek: – m3. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


I de nya ugnarna utnyttjas en effektivare förbränningsteknik som återvinner mer värme och skapar en renare och mer kraftfullare eld.

Kastors bastuugnar Karhu och Saga är CE-godkända. Söker du vedeldade bastuaggregat ? Vi säljer bastuugnar från bland annat Kastor och Stoveman och har lång erfarenhet av vedeldad bastu. ANVÄNDNING OCH VÅRD AV BASTUAGGREGAT. VARNINGAR: Ett Kastor - bastuaggregat är avsett att installeras i en familjebastu och för att värma upp denna till normal badtemperatur, och det får inte användas för något annat ändamål. Inspektera basturummet innan du kopplar till aggregatet.


Monterings- och bruksanvisning för. Spara dessa bruksanvisningar för senare bruk. Bruksanvisningarna skall efter installationen av bastun överlämnas till bastu ägaren eller den bastuansvariga.


Läs anvisningarna före installation och i bruktagning. Saga vedeldat bastuaggregat från Kastor för en genuin och autentisk bastuupplevelse. Effektiv användning av ved och mycket ren förbränningsteknik.


Eftersom vi på Tylö älskar bastubad i alla dess former, har vi givetvis ett brett sortiment även inom vedeldat. Nu kan vi erbjuda vedeldade bastuugnar från de anrika finska varumärket Kastor som håller absolut världsklass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения