onsdag 23 december 2015

Luftvärmepump duo

Med duovärmepumpen MXZ får du inte en utan två innedelar till din värmepump och till varje innedel medföljer en fjärrkontroll. En enda utomhusdel kopplas enkelt till två inomhusdelar, som båda har individuella inställningar, och ni kan enkelt anpassa temperaturen efter våningsplan. Denna duo -lösning ger en oslagbar . Den effektiva luft-luftvärmepumpen med två innedelar.


Har en otroliga verkningsgrad även vid -18°C.

Utmärkt teknik från kvalitetssäkra Toshiba. Hur många delar behöver du? Duo , trippel eller quattro? Välkommen till PriceRunner! Kombinera och anpassa inomhusdel.


Du ska köpa luftvärmepump och vill snabbt få reda på vilken som är den bästa värmepumpen idag. Och du har kommit helt rätt! På denna sida kommer vi nämligen att titta närmare på vilka luftvärmepumpar som vunnit i testerna den senaste tiden.

Men du kommer också att få veta vilka saker . SFstandard modell som ingår . Gree-multisplit Gree Multisplit Duo. Säljes endast med installation till REA-Pris. Kapacitet: Värme kW Kyla kW.


Multi Split värmepump när du vill ha en värmepump i vardagsrummet, i sovrummet och i köket. Vi har fyra olika modeller att välja mellan. Härlig värme i hela huset.


Mitsubishi Electric 2C, innerdel 2st GE25. I Polarpumpens e- butik kan du köpa. Detta gör att en Fujitsu luftvärmepump ofta får plats där andra vanliga värmepumpar är för stora, exempelvis ovanför dörrar och fönster. Se aktuella mått, på sidan för varje luftvärmepump.


Fujitsu värmepump av väggmodell Fujitsu värmepump av golvmodell Fujitsu Duo -split värmepump med flera innedelar. Garanterad Nominell effekt ner till -15°C och garanterad drift ner till -25°C gör att du kommer att njuta av ett behagligt inomhusklimat även under de riktigt kalla dagarna. Melcloud ger dig tillgång till att styra din värmepump oavsett var du befinner . En Duo anläggning ger bra effekt och sänkta energikostnader.

Värmen sprider sig lätt och bra över stora ytor eller flera våningsplan och ger ett skönt inomhusklimat till ett riktigt bra pris. Välj mellan flera olika exklusiva och revolutionerande designer. Underhållsvärme, 9-grader.


Ju högre värmeeffekt pumpen har, desto lättare värms stora bostäder. Värmepumpar av typerna luftvärmepump , bergvärmepump och vattenvärmepump. Energieffektiva modeller drar mindre ström och kostar mindre att driva. Med fjärrkontroll är det enklare att styra värmepumpen. En golvmonterad luftvärmepump ger helt andra placeringsmöjligheter än en väggmonterad pump.


Luftvärmepump av golvmodell. Måttanpassad för att passa perfekt som ersättare till din gamla värmepump. Nordic Artcool Duo passar Er som vill ansluta flera inomhusdelar till en enda utomhusenhet och därmed få en bra spridning av värme och kyla i hela huset. Högpresterande värmepumpar för alla behov. Bergvärme, jordvärme och luftvärmepumpar.


För villan, stugan eller fabriken. Vi hjälper dig med rätt lösning! Köp med installation och ROT- avdrag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения