tisdag 15 december 2015

Hjälpmedel öppna burkar

Vi har en hel del olika typer av burköppnare och liknande hjälpmedel i vårt sortiment, du ser dem här nedanför. Gemensamt för dem alla är att de. Har man svaga händer, eller av andra skäl enkelt och snabbt vill kunna öppna burkar , är produkterna nedan väldigt uppskattade. Kanske en lämplig present?


Att slippa be om hjälp och istället använda en öppnare för att öppna en burk kan vara mycket värt då det ofta är en.

Smarta hjälpmedel både för dej med funktionshinder och dig som vill göra ditt liv lite enklare. Vem passar JarKey locköppnare till? JarKey är en liten men genial lösning som passar i alla kök.


Många använder bestick och andra föremål för att öppna hårt sittande burklock, vilket ofta resulterar i böjda knivar och mycket frustration. Med JarKey locköppnare kan alla som inte är så starka i sina armar äntligen öppna. Klicka på bilden för mer information.


Spill inte burk - o flasköppnare.

Belliclamp burk - och flasköppnare. Multiöppnare med sex funktioner. Burk - och flasköppnare Easy-Twist. Underlättar för alla, perfekt för dig med svaga händer. Gör det enklare att öppna lock på burkar och flaskor.


Behöver du hjälp med att skruva upp åtsittande lock och korkar på burkar och flaskor eller har du problem med att öppna konservburkar? En skruvlocksöppnare är ett hjälpmedel för att öppna burkar med skruvlock. Köp billig burköppnare för att öppna burkar. Perfekt hjälpmedel för dig som tycker det ibland kan vara svårt att få upp locket. Hjälpmedel för att öppna burkar.


Formex gick av stapeln förra veckan och i helgen. En av de bästa mässorna om du frågar mig. Siktar därför in mig på pressfrukosten, seminarier, avdelningen i B-hallen med köksgrejer och matdelen i C-hallen.


TurnKey är också försedd med en liten hake på sidan som är till för att lyfta bort det lilla plastlock som sitter mellan korken och kartongens innehåll. Se gärna filmen för tydlig demonstration). Här är lite av mina span.

Använd ej för att öppna burkar ! Tillverkad av plast och passar alla traditionella skuvkorkar på mjölkkartonger. Deras åsikter och synpunkter. Produkten kommer heller inte . Med hjälp av ett underlägg och en burk - eller flasköppnare kan förpackningar öppnas med hjälp av kroppens egna tyngd och en kort vridning.


Burköppnare är perfekt för de med artros, ett försvagat grepp eller minskad känsel i händerna. Ett ovärderligt dagligt hjälpmedel. Den här multiöppnaren har ett hållbart och bekvämt handtag och kan enkelt öppna sex olika typer av förseglingar och lock. Köp online hos Etacbutiken. Hopfällbara käppar och vred för att öppna burkar och kranar kan snart bli en ordinarie del i Medstopapotekens sortiment.


Hos oss hittar du vad du behöver för att öppna burkar lätt men även produkter som förenklar vardagen i övrigt när det gäller hushållssysslor. Var har jag lagt mina nycklar? Vi har smarta hjälpmedel som hjälper dig att hitta dina saker, avlasta minnet och som underlättar den nya tekniken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения