tisdag 15 december 2015

Gamla kakelugnar

Nedplockade, genomgångna och nedpackade gamla kakelugnar som är redo att sättas upp i sitt nya hem. Vit fyrkantig kakelugn med flerfärgad blomdekor Uppsala-ekeby. Hos Mariebergs hittar du antika kakelugnar i olika stilar och prisklasser.


Våra kakelugnsmakare har både bred kunskap och lång erfarenhet av yrket och vi kan givetvis erbjuda lösningar med allt runt omkring er kakelugn som skorstensrenoveringar och övriga arbeten som hör till er . En kakelugn är en vacker värmekälla som passar lika bra i stugan som på slottet.

Det är just användbarheten som gör kakelugnarna så populära och det faktum att de passar i både moderna och lantliga hem. Många har insett potentialen i gamla kakelugnar och väljer därför att renovera befintliga ugnar eller köpa en . Vi säljer, levererar, reparerar och monterar. Vi är specialiserade på antika kakelugnar som behöver renoveras, men vi tillverkar även nya. Letar ni efter er drömkakelugn? Behöver er gamla kakelugn sättas om?


Vill du köpa en gammal, antik eller ny kakelugn?

Med många års erfarenhet i det . Vi ska renovera den gamla kakelugnen i ditt hus eller bygger ny kakelugn i antik stil på bra pris och med hög kvalitet. Nils Ljung började för ett tiotal år sedan att tillverka handslagna kakelplattor med olika mönster och reliefer. Det är ett dyrt kakel som knappast får pryda ett helt badrum.


De flesta köparna har använt det som dekor i främst kök och badrum. Med åren har Nils intresse för kakelugnar och gamla. Kakelugn - renovering och bygg. Tack för en trevlig och intressant sida om kakelugnar samt rörspisar.


Vi har en rörspis utan luckor, ganska stor öppning. Skulle det vara möjligt att sätta in ett par luckor i denna spis? Vart skulle jag kunna få tag i sådana? Gamla kakelugnsluckor, eller nytillverkning?


Det svarta i överkanten av eldstaden är en plåt. Tegnérmuseet har varit stängt sedan några månader tillbaka. Orsaken är att kakelugnarna renoverats.

Vad är det som är så bra med antika kakelugnar? Först och främst är hantverket bakom en antik kakelugn helt ljuvligt. En antik kakelugn placeras vanligtvis i ett äldre hus eller lägenhet där man önskar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения