fredag 25 december 2015

Luftfuktare med hygrostat

Få ett bättre inomhusklimat och spara ström. Det är många som har besvär med torrt hår, sprucken hud och torra slemhinnor när temperaturen kryper under nollan. Det är inte bara vi människor som besväras av torr luft. Både växter och möbler trivs bättre i hög luftfuktighet.


Luften inomhus blir automatiskt . Ultrasonic luftfuktare med en tank på liter i snygg design med både kall och varm ånga, Timer och blå ledbelysning, perfekt för rum upp till m2.

Kvalitativ, tyst, tar lite plats, har många användbara funktioner samt är väldigt . Wilfa HUE-6B är en luftfuktare som justerar luftfuktighetsnivå i rum på upp till 1kvadratmeter. Maskinen har en digital display med touchpanel för full översikt av fuktnivån och maskinens funkti. Egenskaper för Wilfa HUE-6B luftfuktare. Inbyggd hygrostat gör det enkelt att ställa in önskad nivå på luftfuktigheten.


Framförallt under vinterhalvåret behövs luftfuktare då torr luft uppstår i uppvärmda rum. Den torra luften orsakar torra slemhinnor med ökad förkylningsrisk, torr hu ostämda musikinstrument, sprickor i trämöbler och . Med avdunstare menas vanligtvis de gamla ”karformade” luftfuktarna som ofta finns på apotek.

De är vanligen ganska billiga och har inga funktioner som hygrostat eller löstagbar behållare. Denna luftfuktare från Wilfa justerar luftfuktighetsnivån. Sky med inbyggd hygrostat gör det enkelt att ställa in önskad nivå på luftfuktigheten med en indikator vid tom vattentank. Luftfuktare med varm ånga använder sig av . Justerar luftfuktighets nivån genom att enkelt ställa in mängden ånga, för att justera luftfuktigheten i ditt hem.


Aroma Mist är en luftfuktare för de stora rummen. Denna hybridmodell med ultraljud producerar kall ånga som absorberas lätt i luften. Stadler Form luftfuktare Oskar Little Svart.


Styr HRmed Faran Hygrostat för bästa kontroll över luftfuktigheten. Hygrostaten är enkel att installera och fungerar med HRluftfuktare. Levereras med 2m nätsladd. Installera 150cm från golvet och undvik direkt fukt på hygrostaten. Passar ytor upp till 1m².


Tåke har digital display med touch panel för full översikt av fuktnivån och funktioner. Torr luft i hemmet kan vara obehagligt. Därför kan det vara bra för välbefinnandet att hålla rätt luftfuktighetsnivå i luften.

Med Dysons luftfuktare har våra ingenjörer uppfunnit ett sätt att återfukta torr luft på ett jämnt och hygieniskt sätt för en mer behaglig hemmiljö. Läs mer om hälsosam luftfuktighet. Wilfa Mist hybrid luftfuktare med ultraljud producerar både kall och varm ånga och har en kapacitet på upp till 1m2.


Wilfa Mist är utrustad med 6-liters vattentank, doftfunktion, fjärrkontroll och inbyggd hygrostat. Hybridluftfuktare med ultraljud. Wilfa Mist producerar både kall och varm dimma som snabbt absorberas i luften i . Denna tysta automatiska luftfuktare med inbyggd joniserare skapar en perfekt luft i ditt rum. Ultraljudsluftfuktare med inbyggd joniserare - Funktion för varm ånga - Tyst drift - Reglerbar fuktkontroll - Hygrostat.


Hace PCMHHACE LUFTFUKTARE. Produktbeskrivning Kommentarer Alla tillbehör. Extern hygrostat till HACE PCMH45. För luftfuktare och avfuktare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения