tisdag 2 februari 2016

Ventillås

Upptäck fördelarna med att vara registrerad kund hos ESSKA. Den första bil som klampades av polisen med stöd av nya klamplagen hindrades att fortsätta färden med ett litet men verkningsfullt tyskt ventillås. Och det kostar bara 4kronor styck om man köper många.


Netherlocks Safety Systems och Smith Flow Control, två globala ledare inom ventiloperationer, har gått ihop och är nu Sofis. Ett felaktigt handhavande av en ventil i ett processystem kan få dramatiska konsekvenser.

Personskador, skador på anläggningen, kontaminerad slutprodukt eller förorening av miljön. Med Haake ventillås kan man säkerställa att ventiler öppnas och stängs i en bestämd ordning för att på så sätt undvika olyckor som beror på . Köp online eller ring oss för personlig service! Annonsera på PumpPortalen. Perma-Mount lås för kulventiler passar för ventiler som ofta behöver låsas. Material pulverlackat stål.


Lätt att montera permanent med slangklämmor (som följer med). Alltid till hands för att snabbt låsa ventilen i 90° vinkel.

VENTILLÅS köper du smidigt hos Marinshopen. Handla direkt i vår butik i Stockholm eller online Vi säljer reservdelar och båttillbehör i butik (Stockholm) och via telefon och webben över hela landet. För mer information om våra båtmotorer,tillbehör och reservdelar besök vår webbplats! Motorblock Monteringskit. Sats ventilknaster, ventil lås som som sitter både på avgasventilerna och insugsventilerna.


När du monterar ventilknastren smörj in spåret i ventilen med lite fett så sitter knastret på plats vid monteringen. För att kunna handla i vår webbshop måste du först välja en årsmodell. Den mars träder klampningslagen, lagen som gör det möjligt för polisen och Tullverket att låsa fast fordon som utgör fara för trafiksäkerheten, i kraft. Polismyndigheten att förbereda arbetssätt.


KATEGORI: Övrig Säkerhet. Olika enklare system för att låsa ventiler i säkert läge. Ventil lås till Harley J JD. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat.


Køb online eller ring os for personlig service! Reservedelskatalog, motor - Figur pos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения