torsdag 18 februari 2016

Tillbehör skorsten

Skorstenstillbehör till lågt pris! Underhåll skorstenen för att kunna ha full nytta av den. Här säljer vi skorstenar, rökrör samt tillbehör till dessa. Hitta rätt tillbehör till din kamin hos Nordic Heating.


För sotaren kan man behöva sotluckan och med gjutjärnsspjället regleras luften upp i skorstenen.

Praktiska tillbehör då man har en skorsten ! Med ett säkerhetspaket för din skorsten kan du trygg njuta av värmen från din braskamin. Genom att kunna avläsa temperaturen får ökad förståelse för vilken mängd brännbart material som kan användas i eldstaden innan temperaturerna blir för höga. Du får också skorstenen och eldstad att hålla längre genom optimal. Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt.


Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Du köper NSPs kaminer, skorstenar och tillbehör i utvalda kaminbutiker, hos installatörer och byggvaruhus. Se till att du verkligen får produkter från NSP.

Oavsett vad som betyder mest, så finns alltid många alternativ hos NSP. Dessutom är priset alltid rätt. Varmahem finns i stora delar av Sverige och hjälper dig att täta din skorsten med insatsrör från NSP.


De hjälper dig med att renovera din skorsten med insatsrör från NSP. Utvändig extern skorsten. Om du inte har möjlighet att dra skorstenen invändigt, kan du använda dig av vår utvändiga skorsten.


Placera kaminen vid en yttervägg och dra skorsten utmed fasaden upp till nocken. Du kan få din skorsten med fyrkantig huv i svart eller röd plåt eller rund huv i svart plåt, raka och vinklade skorstensrör samt välja mellan svarta, vita eller gråa rör för att skapa en inredningsdetalj av din skorsten. Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia.


Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Contura designar och tillverkar ett brett sortiment av braskaminer, skorstenar och kakelugnar som är idealiska för att få värme i alla miljöer. Vi tar oss an de flesta uppdrag gällande skorstensreparationer och allt gällande din skorsten i Trollhättan med omnejd – allt från specialarbeten, tillbehör eller skorstensrenovering.


Vi är självklart återförsäljare åt de största kaminleverantörerna på marknaden och vi kan leverera helheten från beställning till färdigt montage. Kom in till våran webshop, där du hittar etanolkaminer och eldstäder som passar just dig samt grindar och räcke, allt med hög kvalité och till ett riktigt bra pris.

Hos Stuvbutiken i Karlstad hittar du skorsten från Kaminexperten. Fläkt som fördelar värmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения