måndag 15 februari 2016

Återvinningsaggregat

Inlägg om Återvinningsaggregat skrivna av Richard Svensson och Roger Bjelk Skorstensfejare SIMAB Ventilation. Sveriges största utbud av FTX aggregat för ventilation. Köp rätt FTX aggregat på Luftbutiken.


Frånluftsaggregat med återvinning från Air- Site. Air-Sites luftbehandlingsaggregat GreenMaster-C-F är ett kompakt frånluftsaggregat med värmeåtervinning. Kylbatteriet mellan filter och fläkt förreglas med fastighetens värmepump.

Levereras med GreenManager styrsystem för enkel . Ventilation förbrukar ca av värmeenergin i ett normalt isolerat och ventilerat bostadshus utan återvinning. En stor del av den värmeenergin går att återföra med hjälp av ett återvinningsaggregat. Med ett återvinningsaggregat med roterande värmeväxlare för till -och frånluft kan man utvinna upp till av värmen. Samtidigt ökar man komforten genom att man själv bestämmer temperaturinblåsningen och att luften är renare tack vare F7-filtrena som motverkar att man får in pollen, avgaser etc.


Försöker komma fram till vilken typ av ventilationsaggregat man skall ha till FTX- systemet. Någon som kan hjälpa med nack- och fördelar, alla inlägg. IVT Återvinningsaggregat VBX?


Billiga filter och snabba leveranser på ventilationsfilter till ventilation.

Decentraliserad lösning med ett återvinningsaggregat i varje lägenhet. Värmeåtervinningsaggregat MiniMASTER (RDKS) ingår som en del i köks- eller grovköksplacerade system avsedda för bostäder och mindre lokaler. FXN frånluftsmodul är EXHAUSTOs kompletta lösning för återvinning av energin i frånluften. FXN kopplas lämpligtvis mot värmepump via en vätskekrets och ansluts till frånluftsfläkt (BESB boxfläkt eller DTV takfläkt). Hämta Produktinformation om Värmeåtervinnare FXR0 FXR0 FXR1 FXR1 FXR2 FXR30.


FXR är EXHAUSTOs kompletta lösning för återvinning av energin i frånluften. FXR kopplas lämpligtvis mot värmepump via en vätskekrets. Aggregatet ansluts sedan till lämplig fläkt (antingen BESB boxfläkt eller DTV takfläkt) . Pax Mistral iV12R är ett ventilationsaggregat med värmeåtervinning. Produkten måste installeras som minst ett par, Mistral kan köras som ett rent ventilationsaggregat eller som värmeåtervinngsaggregat. Två Mistral iVräcker för att ventilera ca 36Kvm med . LAJAC - Produkter för Stofthantering och Högvakuum.


Värmepumpen kan även anslutas till återvinning av värme i frånluft från småhus, flerfamiljshus, industrier eller djurstallar. För villafastigheter använder man Thoréns standardaggregat. För återvinning i frånluft från industrier och flerfamiljshus tillverkar vi specialanpassade batterier för . Spara pengar och installera ditt ftx-system själv med hjälp av en komplett byggsats till lågt pris! Titta in på vår presentation av projektet, och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения