torsdag 11 februari 2016

Torin fläkt

Antal: Lägg i varukorgen. Luftspjället följer inte medet tar man från den gamla . Fläkt Iwabo Torin till S och S1. Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor.


Original reservdelar och reparationer av pellets-brännare och pannor. Thermia, ariterm, Ivabo villa, PX2 PX 2 Pellex, ecotec med mera.

På bara ett ögonblick så mäter du med Guardian . Panda Aero För nybörjare och små projekt Enkelt, effektivt och elegant Panda system är . Artiklar som du har besökt. Har du inte det så ska även adaptern och programvaran bytas. Om du byter bort den gamla Torin fläkten till nya EBM fläkten så detta adapter krävs. Denna fläkt är ljudisolerad i en MDF-låda för att vara så tystgående som möjligt.


Perfekt för alla som vill slippa onödigt extra ljud från sin fläkt. BioNordic_Torin_flakt_24V. Det är den fläkten jag har köpt, fast från ett annat ställe, tror ni man måste byta kretskort för att använda den ?

Vi är en oberoende leverantör av reservdelar och värmepumpar från alla ledande märken. Alltid fri frakt inom Sverige. En EC fläkt från Torin -Sifan är ungefär mer effektiv än motsvarande modell i AC utförande, det tillsammans med de stora möjligheterna till hastighetsreglering gör att man totalt kan göra stora energibesparingar. V eller PWM styrning ger möjlighet att hastighetsreglera fläkten till exakt det varvtal som krävs. Beställde fläkten en söndagkväll, kunde hä.


IWABO FLÄKT TORIN (S, S1). Designen av en centrifugalfläkt ger en luftspridning på 360° och används vanligtvis till olika typer av skåpkylning. Den här typen av fläkt ger även möjligheten att designa och optimera produkten utifrån behovet av lufttransport.


Vårat utbud av centrifugalfläktar spänner sig från fläktar med en diameter på . Relay Relay Relay Relay Relay 5. Torin -Sifan, which produces energy-efficient fan technology for the European air- movement industry, has completed an investment of over £million in a new state-of-the-art production facility. Funds advised by Triton complete. He has lived and worked in the .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения