onsdag 3 februari 2016

Gasolvärmare med fläkt

Få värme på de kalla platserna En väldigt effektiv gasolvärmare med både gas och elektrisk värme - snabb uppvärmning och energisparande. Det finns inget bättre sätt att ge riktigt behaglig och skön värme till rummets alla hörn än med en bra gasolkamin. Med flera olika och noggrant utvalda modeller finner du garanterat en gasolkamin som passar just ditt hem, fritidshus eller båten kanske?


Söker du en gasolvärmare som inte enbart ger skön värme utan också . WATEX kaminen är något för dig som vill ha en modernt designad gasolkamin med hög effekt och säker drift till ett bra pris. Den elektriska värmaren och gasolvärmaren kan samköras vilket gör att du snabbt värmer upp ett rum till en behaglig temperatur, fläkten hjälper till att sprida värmen i hela rummet.

Effekt kW på gas: Högst – Medel – Minst 5. En gasolvärmare med fläkt är en fantastisk lösning för dig som ska värma en stor yta. Vilken gasolvärmare ska du välja? När behovet uppstår ger en gasolkamin härlig värme på ett ögonblick, med en tillhörande fläkt sprids temperaturen jämnare i rummet.


Tack vare den snabba och effektiva uppvärmningen har detta alternativet blivit mycket populärt. Alternativen hos oss är många. Fogas AB har gasolkaminer för din uteplats, stuga, garage, . Det fungerar lika bra i stugan som i förtältet eller i hemmet!


Plats i kaminen för gasolflaskor upp till kg.

Efter att ha testat dessa vid ett flertal olika tillfällen under totalt ca timmar och talat med olika experter har vi kommit fram till två vinnare: Bluegaz BG 6 som är en gasolkamin med en integrerad elektrisk fläkt , och Landmann Terrassvärmare, som är en gasolvärmare som kan användas såväl hemma . Om koldioxidhalten i luften (oftas pga dålig ventilation) blivit för hög så stänger koldioxidvakten av kaminen. Ett tippskydd är en liten säkerhetsfunktion som stänger av gasoltillförseln om kaminen av någon anledning tippar omkull. Vår populäraste gasolkamin har även en elektrisk fläkt som gör att värmen snabbare kommer . Fläkten fungerar även som cirkulationsfläkt för snabbare uppvärmning. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.


De keramiska elementen är . Kaminen är utrustad med ODS- en CO2-vakt som stänger av gasolen automatiskt om koldioxidhalten i rummet blir för hög detta gäller även om pilotlågan skulle slockna. Kontakta gärna vår kundtjänst om du vill ha hjälp att hitta rätt produkt enligt dina förutsättningar eller har frågor kring våra produkter. Visa soTower Heater Terrassvärmare. Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Användning av fläkt och elektrisk värme.


Demontera gasregulator och byta ut gasflaska. BRA ATT VETA FÖRE ANVÄNDNING. Denna kamin behöver ett minimum av yta och ventilation för att kunna användas på ett säkert sätt (se avsnitt C).


När du känner dig frusen har vi värme till husen ! En kraftfull kamin för både gasol och eldrift 230V. BG är utrustad med ODS- en CO2-vakt som stänger av gasolen automatiskt om .

Kaminen har piezotändning. Gasolvärmaren levereras inkl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения