onsdag 10 februari 2016

Rördetaljer

Vi kan hjälpa dig med anpassade rördetaljer och komplexa sammansättningar. Som en av få kan vi erbjuda bockade rör upp till Ø1mm. Komplett sortiment av rör, slangar, olika typer av böjar samt övriga kopplingsdetaljer för installation. För vacuum och trycktransport. Kopplingsstationer för en förenklad tillgänglighet när man hanterar många olika material.


Stort lager med snabb leverans. Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalite och välkända fabrikat. Vi erbjuder ett brett sortiment inom vvs såsom rör och pumpar. AEG Böj 45°, nippel Bild D. Vinkelstycke med liksidig inv. SLANGFÄSTEN med utvändig gänga.


Dustcontrol säljer stoftavskiljare för punktutsug och luftrenare samt stationära industridammsugare. Tankanslutning till Diablo Vattentank. Rördetaljer - företag, adresser, telefonnummer.


Position, Produktnamn, Artikelnummer, Pris, E-nummer. Sortiment med st clips till samplingsrör med fasade hål. Köp Online Motion Control, Fluid Control Equipment. Pneumatiska Cylindrar, Pneumatikventiler, Pneumatiska Tryckvakter, Tryckregulatorer. Svetsade och maskinbearbetade detaljer med mycket hög ytfinish.


Ut och invändigt polerade. Tillverkningen i dag består till stora delar av legotillverkning av bandjärn, bockning av plåt och rördetaljer samt trådartiklar samt formsprutade plastdetaljer. Vi utför även polering,samt ombesörjer ytbehandling. För oss är kundens behov alltid i centrum.


Vår målsättning är att alltid ha en öppen dialog med våra kunder. Rördelar och rörböjar i massiv form som tillbehör för CANVAC centraldammsugare. Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad. Logga in för att se prisuppgifter.


Avrundat till hel förpackning. Den valda artikeln har blivit . Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения