fredag 26 februari 2016

Kassett till braskamin

Designa din öppna spis eller braskamin med en av våra spiskassetter, braskassetter eller kamininsatser. Hitta din favorit här eller besök närmaste återförsäljare. Kassett Contura iModern. En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn.


Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet.

BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil! Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Testet är det största test av braskaminer som Energimyndighetens hittills har gjort.


Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis. Samtidigt ges en effektiv . Här säljer vi artiklar för renovering av din spis, kassett , kamin , skorsten med mera.


Vi har ett brett sortiment av produkter från kända varumärken som bl.

Vi säljer och levererar kaminer, kakelugnar och skorstenar i Båstad och till Halmsta Ängelholm, Helsingborg, Markary Laholm och . Hej Tänkte köpa en kassett till öppna spisen! En kassett eller insats kan med fördel användas för frimurning, dvs. Du bör också tänka på nödsituationen, det vill säga var kaminen gör mest nytta vid ett strömavbrott. Installera kasset i murstock eller använda. För miljöns skull är majoriteten av dagens braskaminer utrustade med effektiv förbränningsteknik, så kallad Clean-burning system.


Flera modeller av kaminer är också . Det finns många öppna spisar idag och att sätta in en kassett i din öppna spis är den bästa investeringen du kan göra. Då förvandlas din öppna spis till en. Vem älskar inte en vacker. En kamininsats till din eldstad förhöjer vardagen och ger ditt hem värme under längre tid. Insatskaminer finns både i gjutjärnsutförande och i plåt – välkommen om du har frågor.


Modern vedeldad kassett med fin insyns till elden. Gjutjärnskaminer, Insatser, Kaminer, Kaminex. Vi både installera och säljer kaminer och vi erbjuder dig som kund god service och designhjälp för ditt hem.


Vi har lång erfarenhet av att sälja och installera kaminer. Vår kunder säger framför allt att de känner sig trygga i valet av oss. Vi säljer kvalitetstestade kaminer och braskaminer från Nspab där kvalitén och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения