fredag 26 februari 2016

Elpanna vattenburen

Om du har ett mindre energibehov är en NIBE elpanna en bra och effektiv lösning. Kombinera den med en värmepump för större effekt och mindre inverkan på miljön. Har du vattenburen värme är du redan förberedd för andra värmekällor.


Välkommen till Din VVS-Butik! Vi erbjuder ett stort sortiment av elpannor från kända tillverkare.

Vi har även många andra värmepannor. Jämför priser och läs recensioner på Värmepannor. En elpanna utgör en del av ett vattenburet elektriskt uppvärmningssystem som passar bäst till småhus. Skillnad på vattenburen elvärme och vattenburen. Med vattenburen värme har du, beroende på dina förutsättningar, många olika möjligheter att värma ditt hus.


Vattenburen el och kostnader? Det är ett enkelt och lättskött värmesystem, men inte lika flexibelt som vattenburen värme.

Med en elpanna produceras värme som via husets vattenburna system cirkulerar ut i elementen. Villa 1kvm med kallkällare. Ventilationen behöver förbättras i. Dyr vattenburen el - hur få ner kostnaden! Skulle ni kunna köpa ett hus som är El- vattenburen ? Direktverkande el eller vattenburen el? Hur fungerar en elpanna ? LK Byggpanna är en komplett transportabel elpanna.


Komplett elpanna för vattenburen golvvärme. Används framför allt när man inte har någon befintlig vattenburen värmekälla men ändå vill ha vattenburen golvvärme. Används även till utbyggnad av uterum, garage, småhus, byggen som tillfällig värmekälla vid kallare temperaturer m. Thermotechs elpanna kW för ett kompakt montage på ytor upp till ca m².


Den nya värmepumpen dimensioneras för att täcka 80– av ditt totala värme behov. Att välja en värmepump som täcker 1 blir inte ekonomiskt. För el, olja, pellets och ved.

Den här installationen är idealisk för villor med vattenburen värme och el- eller oljepanna, men även ved- och pelletspannor. Värmekällan kan vara en olje- eller vedpanna, en värmeväxlare för fjärrvärme, bergvärme eller jordvärme, eller en elektrisk varmvattenberedare (som då brukar kallas elpanna ). Det är ingen skillnad i energiförbrukning mellan elementtyperna. I ett hus med vattenburen elvärme värmer en elpanna eller elpatron istället upp vatten i en behållare, till exempel en ackumulatortank.


Det varma vattnet cirkulerar . Men vad gäller om man har vattenburen värme som värms av elpanna , olja eller pellets? Svaret på den frågan är ett entydigt ja. I pannan ingår: Expansionskärl. Automatisk avluftningsventil. Består av elkasset med trefas elpatron med inbyggd termostat och överhettningsskyd tryckkärl liter, ventilrör, bussningar, 1-fas cirkulationspump med tre hastigheter samt all övrig materiel för hopmontering.


Vid beställning var god ange önskad storlek på elpatronen, eller KW. KW modellen är försedd med . Volyförrådsberedare 1liter, kopparfodrad. Elpanna för villor med vattenburen värme.


Klimatstyrd värmeautomatik, belastningsvakt, expansionskärl och cirkulationspump ingår. Dockningsbar till andra värmekällor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения